To Pettycards.com νικητής στο Athens Startup Weekend

Έχω καυτά, επιχειρηματικά, νέα και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας! Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Το Athens Startup Weekend έλαβε χώρα στο Microsoft Innovation Center από την Παρασκευή 21 έως και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία (kudos to Patrick Malone and Lidia Moratzani). Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες και προσπάθησαν κατά την διάρκεια των τριών ημερών του συνεδρίου να ετοιμάσουν μια παρουσίαση, και ένα business plan για την ιδέα τους. Ο νικητής, πέρα από την χαρά της πρωτιάς, θα εξασφάλιζε και 20.000 Ευρώ pre-seed funding από την GIVE Fund.

Το τέλος του Athens Startup Weekend βρήκε το Pettycards.com να πανηγυρίζει καθώς ήταν ο νικητής. Η ομάδα η οποία αποτελείται από τους: Νίκο Αναγνώστου, Αλέξανδρο Αργυρίου, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Παναγιώτη ΖαμάνηΔημήτρη Μουστάκα και Σπύρο Καπετανάκη παρουσίασε μια ιδέα η οποία βασίζεται στην λογική των micropayments. Η ιδέα των παιδιών έπεισε την GIVE Fund και το Pettycards ξεκινάει την επιχειρηματική του πορεία με ιδιαίτερα καλές προοπτικές. Όπως ενημερώθηκα, τα 20.000 Ευρώ είναι μόνο η αρχή, καθώς το Pettycards θα συζητήσει σύντομα για πρώτο γύρο funding με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “To Pettycards.com νικητής στο Athens Startup Weekend”

  1. Ο/Η Panos Zamanis λέει:

    Είναι νωρίς για να μιλάμε για την επόμενη χρηματοδότηση.
    Σημασία έχει ότι το event λειτούργησε με αναπάντεχη επιτυχία και ξεπέρασε τις προσδοκίες τόσο των οργανωτών όσο και όσων συμετείχαν.

    Οι ιδέες που συμετείχαν στο τελικό στάδιο είχαν όλες ενδιαφέρον, πράγμα που σημαίνει ότι το τεχνολογικό μέλλον μόνο ευοίονο μπορεί να χαρακτηρισθεί για την μικρή μας Ελλαδίτσα...

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @Panos Zamanis

    Καταρχάς συγχαρητήρια για την πρωτιά Πάνο. Ξεχώρισα και εγώ μερικές ιδέες που παρουσιάστηκαν στο ASW πέρα από την δική σας και είναι όντως ελπιδοφόρο το ότι το event άφησε αυτή την θετική χροιά.

    Όσο αφορά το Pettycards, για το οποίο προφανώς γνωρίζεις περισσότερα από εμένα, είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε ξανά νέα σας σύντομα.