Δεν θα υπάρξουν άλλες beta εκδόσεις των Windows Seven

Μπορεί στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, στα XP και Vista, η Microsoft να δημοσίευε αρκετές beta εκδόσεις όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με την τελευταία της εταιρίας τα Windows 7. Μετά την δημοσίευση της beta έκδοσης και της τρομερής ζήτησης από τους χρήστες οι servers κατέρευσαν, η Microsoft σταμάτησε την διάθεσή της για λίγο και επανήλθε όταν τεχνικά θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Όμως δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ξανά το ίδιο πρόβλημα, αφού δεν θα ανεβάσει άλλη beta έκδοση του νέου λειτουργικού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν νέα χαρακτηριστικά και η Microsoft επικεντρώνεται στην διόρθωση σφαλμάτων. Όμως εκτός από αυτό όλο και περισσότερο φημολογείται ότι η επίσημη κυκλοφορία των Windows 7 θα γίνει μέσα στο 2009, παρά το ότι η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μέχρι το 2010.

[via

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Δεν θα υπάρξουν άλλες beta εκδόσεις των Windows Seven”

  1. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο.. λέτε να τους συμφέρει να πληρώνουν beta testers αφού μπορούν να τους έχουν τσάμπα??

    Εάν δεν βγάλουν άλλη μπέτα, τότε θα βγάλουν κατευθείαν RC :P

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    Το θέμα είναι πως τους πιέζει και ο χρόνος και ο κόσμος για την καινούργια έκδοση των Windows καθώς τα Vista δεν άφησαν καθόλου καλές εντυπώσεις.

  3. [...] Δεν θα υπάρξουν άλλες beta εκδόσεις των Windows Seven Reply Contact Μπορεί στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, στα XP και Vista, η Microsoft να δημοσίευε αρκετές beta εκδόσεις όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με την τελευταία της εταιρίας τα Windows 7. Μετά την δημοσίευση της beta έκδοσης και της τρομερής ζήτησης από τους χρήστες οι servers κατέρευσαν, η Microsoft σταμάτησε την διάθεσή της για λίγο και επανήλθε όταν τεχνικά θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Όμως δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ξανά το ίδιο πρόβλημα, αφού δεν θα ανεβάσει άλλη beta έκδοση του νέου λειτουργικού.Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν νέα χαρακτηριστικά και η Microsoft επικεντρώνεται στην διόρθωση σφαλμάτων. Όμως εκτός από αυτό όλο και περισσότερο φημολογείται ότι η επίσημη κυκλοφορία των Windows 7 θα γίνει μέσα στο 2009, παρά το ότι η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μέχρι το 2010. Πηγή: http://www.away.gr [...]