Το Youtube πηγαίνει Offline

Όπως φαίνεται η Google τον τελευταίο καιρό έχει βάλει σαν προτεραιότητα της την διάθεση των πλέον δημοφιλών υπηρεσιών της εταιρίας και πέρα του Διαδικτύου. Έτσι μετά το Gmail και τα Google Docs το Youtube, το οποίο ανήκει στην Google, ανακοίνωσε την πιλοτική διάθεση video από εταιρίες-συνεργάτες για downloading μέσω των αδειών Creative Commons. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία ο συνεργάτης θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει ποιά από τα video του θα είναι διαθέσιμα για downloading, να επιλέξει την άδεια χρήσης που επιθυμεί, ενώ προαιρετικά θα μπορεί να ορίσει και την τιμή που θα πρέπει να καταβάλει κάποιος χρήστης για να κατεβάσει το συγκεκριμένο video χρησιμοποιώντας το Google Checkout.

Μέχρι τώρα η λίστα των συνεργατών του Youtube περιλαμβάνει γνωστά πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αμερικής όπως τα Stanford, Duke, UC Berkeley και UCLA ενώ είναι σίγουρο πως και αρκετές πολυεθνικές θα πάρουν μέρος στο εγχείρημα.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Το Youtube πηγαίνει Offline”

  1. Ο/Η Κυριακος λέει:

    Καλησπέρα. Έχω μια καταπληκτική ιδέα για μια εταιρία στο internet Και ένας φίλος μου μίλησε για έσας. Πως μπορείτε να με βοηθήσετε; Μπορείτε να επενδύσετε κάποια χρήματα για το Project Μου;

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @Κυριακος

    Αγαπητέ, το Away δεν είναι επενδυτική εταιρία, ούτε έχει κάποια άμεση σχέση. Συνεπώς δεν είναι δυνατό να σε βοηθήσουμε στο κομμάτι της επένδυσης της ιδέας σου. Αυτό που μπορείς να αποκομίσεις από το Away.gr είναι πλούσια γνώση για συνεχή ενημέρωση για την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα, συνεπώς ελπίζουμε να σε έχουμε στην παρέα μας αρκετά συχνά από εδώ και πέρα.