H Apple ανακοίνωσε το iPhone OS 3.0

Όπως σας είχαμε αναφέρει η Apple χθες ανακοίνωσε το iPhone OS 3.0 σε μια παρουσίαση όπου τόνισε πάνω από χίλιες νέες εφαρμογές για developers και πάνω από 100 νέα χαρακτηριστικά για τους χρήστες. Εδώ σας παραθέτουμε μερικά από τα highlights της παρουσίασης.

In-App Purchasing: Επιτρέπει στους developers να διαθέτουν στους χρήστες επιπλέον υλικό μέσα από τις εφαρμογές τους, που μπορεί να περιλαμβάνουν από ebooks μέχρι και επιπλέον levels σε κάποια παιχνίδια.

Peer-to-Peer Connectivity: Μπορείτε να βρείτε ποιες συσκευές χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή και να συνδεθείτε μέσω Bluetooth ή Wi-Fi. Ιδιαίτερα χρήσιμο για games άλλα και για ανταλλαγές αρχείων.

Third-Party Accessory Apps:Πλέον είναι δυνατή η δημιουργία εφαρμογών που θα αλληλεπιδρούν με διάφορα hardware accessories. 

Cut, Copy and Paste: Τα λόγια είναι περιττά! Αποκοπή, αντιγραφή και επικόλληση σε κάθε εφαρμογή.

MMS: Μία από τις σημαντικές δυνατότητες, όπως η αποστολή MMS, που έλειπε, πλέον υπάρχει.

Voice Memos: Ηχογραφείστε σύντομες σημειώσεις ή ολόκληρες συνεντεύξεις!

Το νέο iPhone OS 3.0 είναι διαθέσιμο με την μορφή beta σε όλους τους developers, ενώ στους χρήστες θα διατεθεί το καλοκαίρι. Θα είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες του iPhone ενώ για εκείνους του iPod touch θα δίνεται με χρέωση $9.95. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα iPhones πρώτης γενιάς, αν και λόγω hardware μπορεί να μην λειτουργούν κάποια χαρακτηριστικά (όπως το ΜΜS), ενώ η Apple αποκάλυψε πως το Bluetooth μπορεί να ενεργοποιηθεί και σε iPod touch δεύτερης γενιάς.

Πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών του iPhone OS 3.0 μπορείτε να βρείτε εδώ

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “H Apple ανακοίνωσε το iPhone OS 3.0”

  1. [...] το iPhone OS 3 (περισσότερα εδώ) Όχι πολλές αλλαγές, αν ρωτήσεις την γνώμη μου. [...]