Στις αρχές Ιουνίου η Ε3

e3

Για ένα διάστημα τεσσάρων ημερών οι δημιουργοί των video games απ' όλο τον κόσμο θα συγκετρωθούν στο Λος Άντζελες και στην E3 Expo, για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον της βιομηχανίας των παιχνιδιών και φυσικά να κερδίσουν καινούριους φαν! Ο Mike Gallagher, CEO της Entertainment Software Association, που διοργανώνει την έκθεση κάθε χρόνο, λέει ότι βασικός στόχος της Ε3 είναι να μάθει το κοινό, ποιο είναι το μέλλον των video games. Τι θα δούμε όμως φέτος;

Την προσοχή συνήθως τραβάνε οι κονσόλες, με το κοινό άλλα και τους διοργανωτές να περιμένουν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από την Microsoft, την Sony και την Nintendo. Είναι σχεδόν βέβαια ότι δύο από τις τρεις κάτι νέο θα μας πούνε. Η Microsoft πιθανότατα να αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες για την τεχνολογία motion control, που χρησιμοποιεί κάμερα αντί για το χειριστήριο του Xbox 360, ενώ και η Sony αναμένεται να κάνει κάποιες ανακοινώσεις για μια νέα φορητή συσκευή άλλα και για το δικό της motion control project.

Επίσης θα έχουμε την εμφάνιση νέων παιχνιδιών:  Beatles-themed Rock Band, ένα Tony Hawk game που χρησιμοποιεί ένα controller-ομοίωμα ενός skateboard, άλλα και συνέχειες επιτυχημένων τίτλων όπως οι Modern Warfare, God of War και Mass Effect. 

Αν και το 2005 η έκθεση έκανε ένα ρεκόρ με τους 70000 επισκέπτες της, το 2007 η χρονιά ήταν τραγική με μόλις 5000 να την επισκέπτονται. Φέτος όμως αναμένεται να προσελκήσει 200 περίπου εκθέτες και 40000 επισκέπτες στο συνεδριακό κέντρο του Λος Άντζελες σε μια χρονιά που σίγουρα δεν θα είναι η καλύτερη, άλλα θα είναι αντάξια της ιστορίας του θεσμού.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Στις αρχές Ιουνίου η Ε3”

  1. [...] away Μοιράσου το με: Ρίξτε μία ματιά:Χριστουγεννιάτικα πακετάκια παιχνιδιών…; Όχι από όλους… (0)Πλαίσιο: Τώρα το μαθαίνουμε;; (3)Game Review: Sonic Unleashed - Nintendo Wii (0) Tags: e3, electronic entertainment expo, Entertainment Software Association, microsoft, nintendo, Rock Band, sony, Tony Hawk, Video Game [...]