Οι 8 πιο ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων στο facebook

facebooklusers

Σίγουρα έχετε συναντήσει κάποιον από τους παρακάτω τύπους χρηστών στο facebook. Μα δεν είναι ενοχλητικοί;

Ο Άσε-με-να-σου-πω-τι-κάνω-κάθε-μέρα-λεπτομερώς.
"Μόλις ξύπνησα.", "Κάνω φραπέ", "Πάω για μάθημα" ~ Απίστευτο; Αυτό το άτομο αφιερώνει τον χρόνο του στο να γράφει ακριβώς τι κάνει την στιγμή που το κάνει. Σε κρίσιμες περιπτώσεις μάλιστα μπορεί να κάνει status update και από την τουαλέτα.

Το "ψώνιο". Εντάξει... όλοι μας έχουμε κάνει post τουλάχιστον μια φορά για κάποια επίτευξη μας. Αλλα όταν κάθε update πρόκειται για link στο blog σας, τα "ενδιαφέροντα" σας, τα σκορ σας σε παιχνίδια ή τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες τότε φίλοι μου... συγνώμη αλλά ανήκετε σε αυτή την κατηγορία.

Ο συλλέκτης Οστ- ε... φίλων. Ένας μέσος χρήστης έχει περίπου 120 φίλους. Πιο κοινωνικά άτομα όπως αυτά που όταν σε βλέπουν πάντα σε χαιρετάνε, ίσως να'χουν και 300-400 άτομα. Αλλά... όταν έχετε πάνω από 1,000 "φίλους"; Ε εκτός και αν ήσαστε γνωστός ηθοποιός ή κερδίσατε το λαχείο... τότε με συγχωρείτε αλλά απλά το παρακάνετε.

Το παιδί που φώναζε λύκος. "Ο Jackson πέθανε! ~ Και το μάθατε από εμένα πρώτοι!" ~ χμμ.. ναι .. από εσένα και άλλα 200 χιλιάδες άτομα που παρακολουθούσαν τηλεόραση εκείνη την στιγμή. Αυτά τα άτομα που-τόσο-θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι, είναι ο λόγος που μαθαίνουμε νέα από τα social media και όχι από τα ΜΜΕ. Φυσικά όπως τονίζει και το όνομα τους... στην βιασύνη τους να μεταδώσουν τα νέα, μπορεί να διαδίδουν φήμες ή και ψέματα. Όχι .. ο Goldblum δεν πέθανε από πτώση σε γκρεμό την προηγούμενη Κυριακή.

Ο δεν-έχω-όρια-προσωπικής-ζωής. Ο συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου κάνει updates του τύπου "Μόλις έβαλα υπόθετο" ή "Το'κανα με την Μαρία!"- άτομα δηλαδή που δεν γνωρίζουν τι θα πει... υπερβολικές πληροφορίες, μοιράζοντας συνήθως οποιαδήποτε κατάσταση ασχέτως προσωπικής στιγμής.

Ο δεν-ξέρω-γραμματική-ή-ορθογραφία. Κάνει updates του τύπου "Σιμαιρα πιγα βωλτα στον γυαλό στην Καββάλα", και απαντάει με σχόλια του τύπου "mktl" ή "κλ οπ ρε φιλε" που μπορεί να σημαίνει 1 εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα.

Ο συμπαθής...χαλαρός τύπος που δίνει τον ώμο του για να κλάψουν οι φίλοι. Αυτός ο τύπος γράφει συνήθως μηνύματα του τύπου "Συμπαρασταθείτε στον Στέλιο..περνάει δύσκολα." ή "Α ρε Μαρία τι περνάς...κατανοώ! Υπομονή"

Ο μανιακός με τα facebook apps. Αυτός ο τύπος κάνει συνέχεια quizzes ή παίζει κάποιο game ή κάνει συνέχεια nudge. Μα καλά είναι δυνατόν να έχει τόσες απορίες για τον εαυτό του; Πως είναι το όνομα σας στα Ιαπωνικά; Τι ύψος έχετε αλήθεια... ποιος ηθοποιός σας αρέσει... και δεν έχει σταματημό! Μόνη λύση το Ignore.

Εμπνευσμένο από The 12 most annoying types of Facebookers

Image [via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Οι 8 πιο ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων στο facebook”

  1. Ο/Η kitsosmitsos λέει:

    Πετυχημένο άρθρο!
    Καλησπέρα

  2. Ο/Η Γυρομυριστής λέει:

    Ξέχασες τους καλημεράκηδες...
    Αυτούς δηλαδή που γράφουν ένα post κάθε 8 ώρες ΚΑΘΕ μέρα, ως εξής:

    "Καλημέρα"
    "Καλησπέρα"
    "Καληνύχτα"

    και γεμίζουν το feed σου με καλημεροσπερούδια ανευ λόγου και αιτίας.

  3. Ο/Η Dionisia λέει:

    xaxa poly oraio post

  4. [...] Away.gr Μοιράσου το με τους φίλους σου!Ρίξτε μία ματιά:«Sex» και «Porn»: Αγαπημένοι όροι αναζήτησης στα παιδιά! (0)myPoco toolbar: Μία toolbar για όλες τις δουλειές! (2)Facebook ακούς;;; Το MySpace, αγόρασε το iLike! (0) [...]