3D τηλεοράσεις από τη Sony μέσα στο 2010

Handshake_with_TPT50_in_London

Η Sony σε μία προσπάθεια της να αυξήσει τις πωλήσεις στις flat τηλεοράσεις, σχεδιάζει να ξεκινήσει τη παραγωγή 3D τηλεοράσεων μέσα στο επόμενο έτος. Ο Howard Stringer, CEO της Sony, πιστεύει ότι ήρθε ο καιρός για τη 3D τεχνολογία να βγει στην αγορά. Στο IFA 2009, το ίδιο συνέδριο που η Sony παρουσίασε τη σειρά VAIO X, ο Stringer δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμα κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, αλλά "η 3D αμαξοστοιχία είναι πάνω στη γραμμή και η Sony είναι έτοιμη να την οδηγήσει σπίτι".

Η σειρά Bravia TV της Sony θα είναι η πρώτη που θα προσφέρει 3D τεχνολογία, αλλά η Sony θέλει να προχωρήσει ακόμα πιο πέρα φέρνοντας το 3D και σε άλλες συσκευές όπως τα laptop VAIO, το PlayStation 3, τους Blu Ray players κ.α. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για την τιμή των 3D Bravia, αλλά το σίγουρο μάλλον είναι ότι αυτή θα ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες δολάρια.

Πάντως δεν είναι μόνο η Sony που έχει δείξει ενδιαφέρον για τη 3D τεχνολογία. Αρκετοί κατασκευαστές σκέφτονται να προσφέρουν gadgets με 3D οθόνες, μέσα στα μεγαλύτερα ονόματα αυτών είναι η LG και η Samsung που θέλουν να εισέλθουν στην αγορά του 3D με τη δικιά τους τεχνολογία. Το αποκορύφωμα όλων είναι ο δορυφορικό σταθμός Sky που προσπαθεί μέσα στο 2010 να έχει έτοιμο ένα 3D κανάλι.

[via] [via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “3D τηλεοράσεις από τη Sony μέσα στο 2010”

  1. Ο/Η Basilakis λέει:

    Καταπληκτικές ειδήσεις μας φέρνετε απο το πρωί σήμερα...

    Take a look όμως, είναι Playstation και όχι playstetion! :D

    Keep up the good work ;)

  2. Ο/Η Anargyros Chaliotis λέει:

    :p λάθος γρηγοράδας...επειδή είναι εξεταστική περίοδος δε προσέχω και πολύ τα ορθγραφικά μου. Thx, διορθώθηκε