Amazon UK: Τα Windows 7 το μεγαλύτερο pre-order προϊόν

4017372328_3a90a99398_o

Σύμφωνα με την Amazon, τα Windows 7 ξεπέρασαν σε πωλήσεις το "Harry Potter και το Deathly Hallows", αποκτώντας τον τιμητικό τίτλο “biggest pre-order product of all time”. Ακόμη το υποκατάστημα της Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε ότι νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, μέσα στις πρώτες 8 ώρες που έγινε διαθέσιμο, πούλησε περισσότερα αντίτυπα από ότι τα Vista σε όλη τη διάρκεια της pre-order περιόδου τους. Τα Windows 7 ξεπέρασαν τις προσδοκίες όλων και με το επίσημο ντεμπούτο τους που έγινε σήμερα, τα πράγματα είναι ακόμα στο ξεκίνημα τους.

Η Microsoft ελπίζει να πουλήσει περίπου 14 εκατομμύρια αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι πραγματικά πολύ μεγάλη προσδοκία αν αναλογιστεί κανείς ότι θα αντιστοιχεί ένα αντίτυπο στα 4 τέσσερα άτομα (για να μην αναφέρω τους παράνομους beta testers). Σύμφωνα με τη Redmond, υπάρχουν περίπου 15 εκατομμύρια beta testers, αλλά μόνο τα 8 εκατομμύρια δεσμεύτηκαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Microsoft, δηλαδή οι υπόλοιποι πήραν τα Windows 7 από κάπου αλλού. Πάντως δεν έχει σημασία ο αριθμός των παράνομων Windows 7, το θέμα είναι ότι η Microsoft κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν.

[via] [via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Amazon UK: Τα Windows 7 το μεγαλύτερο pre-order προϊόν”

  1. [...] Away.gr Μοιράσου το με: Καλώς ήλθατε στο μεγαλύτερο φοιτητικό blog! Εάν βρίσκετε την αρθρογραφία μας ενδιαφέρουσα, μπορείτε να εγγραφείτε στο rss feed μας! Καλή περιήγηση!Ρίξτε μία ματιά:Windows 7: Εκδόσεις και τιμές (0)ΑΠΘ: Δωρεάν τα Windows 7 στους φοιτητές του Αριστοτελείου (1)Windows 7: Στα μισά η τιμή πώλησής τους στο Ηνωμένο Βασίλειο! (0) [...]