Ο Θωμάς Μυλωνάς μιλά για τη δημιουργικότητα στο TEDxAthens

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, στις 22 Οκτωβρίου έλαβε χώρα το πρώτο TEDxAthens στο κεντρικά γραφεία της Microsoft Hellas στο Μαρούσι, το οποίο έχω τη χαρά να υπηρετώ ως Curator. Μετάξυ των εξαιρετικών ομιλητών που είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε εκείνο το απόγευμα ήταν και ο Θωμάς Μυλωνάς, Founder and Chairman της DotKite και ιδρυτής επίσης της Loggia Import. Ο Θωμάς, ο οποίο είναι ιδιαίτερα γνωστός στο κοινό του Away, μας μίλησε για τη σημασία της δημιουργικότητας στις ζωές μας, και προσπάθησε να αναδείξει την σημασία της απουσίας της στη ζωή μας. Δεν σας κρατώ λεπτό παραπάνω με ανούσια σχόλια, απολαύστε τον Θωμά!

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Ο Θωμάς Μυλωνάς μιλά για τη δημιουργικότητα στο TEDxAthens”

  1. Ο/Η Λάμπρος (-/\-) λέει:

    Έλεος ! Μη μου τρωτέ τον χρόνο

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    Προς τι αυτό το σχόλιο; Σε ενόχλησε κάτι στην ομιλία του Μυλωνά;

  3. Ο/Η amorphis λέει:

    Αχ, όντως! Ας σταματήσουμε να τον καλούμε αυτόν τον άνθρωπο σε όλες τις εκδηλώσεις. Πληρώνουμε για να μπούμε σε πολλές από αυτές και φυσικά όχι για να μας υποδείξει κάποιος το αυτονόητο και να το παρουσιάσει λες και ανακάλυψε την Αμερική! Πού να δεις αντιδράσεις στο designpanorama όταν είχε μιλήσει.

  4. Ο/Η dkalo λέει:

    Μόνο και μόνο για το quote της Mary Lou Cook, άξιζε απόλυτα τα 10 λεπτά από τον χρόνο μου.. Στην ουσία πάντως είπε το "προφανές" για όσους ασχολούνται με startups, thinking outside the box..