WordCamp Greece, 30 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη

wordcamp

Σπουδαία νέα για τους Έλληνες WordPress Lovers! Τα WordCamps έρχονται -επιτέλους- δυναμικά και στην Ελλάδα με τη πρώτη διοργάνωση να λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Ιανουαρίου. Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του WordCamp Greece "Τα WordCamp είναι Open events. Ο κόσμος που ασχολείται με το WordPress είναι ελεύθερος να έρθει για να παρακολουθήσει και να συζητήσει. Συζητάμε θέματα σχετικά με απλά για το τι είναι και πως χρησιμοποιείται το WordPress και προχωράμε σε ποίο σύνθετα όπως το Developing, το Theming και τα Theme Framework, το Search Engine Optimization του WordPress, τρόπους να κάνουμε το WordPress ποίο γρήγορο και πολλά ακόμη."

Το πρώτο Wordcamp Greece είναι δωρεάν για όλους, ωστόσο σας προτείνουμε να κλείσετε τη θέση σας μέσα από το eventbrite page του event, καθώς σίγουρα θα μαζευτεί αρκετός κόσμος. Σε περίπτωση που θέλετε να γίνετε χορηγός της εκδήλωσης, ή να παρουσιάσετε τα δικά σας μικρά interneτικά θαύματα τα οποία είναι βασισμένα στο WordPress μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική ομάδα!

Away.gr is proudly powered by WordPress (fully customized..) and supports WordCamp Greece as a media sponsor!

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “WordCamp Greece, 30 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη”

  1. Ο/Η Basilakis λέει:

    Εμείς ευχαριστούμε το Away.gr που με την πρώτη ευκαιρία βρέθηκε κοντά μας στην προσπάθεια! Η στήριξη της κοινότητας είναι ότι ποίο σημαντικό!

    Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα και περιμένουμε να σας δούμε όλους εκεί! :)