[Συνέντευξη/Exclusive] Ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας αποκαλύπτει την Driin Ventures

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα είχα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γιώργο Σαλιάρη-Φασσέα, ο οποίος ήταν ο πρώτος Country Manager της Google για την Ελλάδα ως το τέλος του έτους. Η αναχώρηση του από την Google σηματοδοτεί την αρχή για την Driin Ventures, ένα νέο Venture Fund το οποίο θα ειδικεύεται σε τεχνολογικές startups. O GSF μιλάει στη κάμερα του Away για το πλάνο της Driin, τα σχέδια του για το άμεσο μέλλον και το ποια είναι τα στοιχεία που ψάχνει σε νέους επιχειρηματίες που θα του χτυπήσουν την πόρτα για συνεργασία. Σημειώστε πως ο Γιώργος μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για την Driin, η οποία ξεκινά επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα 11/1, συνεπώς η συνέντευξη του έχει τον χαρακτήρα του αποκλειστικού για το Away!

Σχολιάστε >
25 σχόλια
|
Κατηγορίες:

25 απαντήσεις στο “[Συνέντευξη/Exclusive] Ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας αποκαλύπτει την Driin Ventures”

  1. Ο/Η Themis λέει:

    very nice interview :)

  2. Ο/Η Dimitris Tsigos λέει:

    Θερμά συγχαρητήρια στον Γιώργο και όλη την ομάδα της Driin Ventures! Είναι μεγάλη η ανάγκη για τέτοια εγχειρήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και ευρύτερα στην ΝΑ Ευρώπη - αντίστοιχα μεγάλες είναι και οι δυνατότητές τους. Εύχομαι κάθε επιτυχία!

  3. Ο/Η Apostolis Aivalis λέει:

    Είναι πολύ καλό ότι ενεργοποιούνται άνθρωποι με το συγκεκριμένο ειδικό βάρος σε αυτή την δραστηριότητα.

    Ο Γιώργος έχει και γνώση, και εμπειρία, και πάθος, [και χρήματα :)] οπότε θεωρώ απόλυτα θετική και ελπιδοφόρα αυτή την προσπάθεια.

    Καλή επιτυχία George

  4. Ο/Η Jason λέει:

    It's nice to see in Greece something of this magnitude. I've been trying to no avail to find Venture Capital Fund companies in Greece for this kind of support in the tech industry. It's refreshing to see someone is starting to roll the ball.
    Best of luck George on your new venture, I trust fruitful returns.