Το Facebook ετοιμάζει Email client, ευχαριστώ δεν θα πάρω!

facebook-mail

Μετά τις αλλαγές στην αρχική του σελίδα το facebook μάλλον ετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Αρκετά ξένα blogs αναφέρουν σήμερα πως το facebook έχει στα σκαριά τη δημιουργία του δικού του email client, στα πρότυπα του email client που έχει λανσάρει εδώ και περίπου δύο χρόνια το Myspace. Το "Project Titan", όπως είναι η εσωτερική ονομασία του project θέλει να γίνει ένα Gmail Killer, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του facebook, οι οποίοι πλέον φτάνουν τους 400εκατ., να έχουν το δικό τους email του τύπου username@facebook.com.

Στη θέση του username το facebook θα τοποθετεί αυτόματα το vanity-url σας, το όνομα χρήστη το οποίο επιλέξατε πριν περίπου 6 μήνες για το profile page σας. Αν και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χωρητικότητα της υπηρεσίας αλλά και το πότε θα είναι αυτή διαθέσιμη αν και κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Η αίσθηση μου είναι πως το facebook χρειάζεται σίγουρα πολύ περισσότερα πράγματα από 400εκατ. χρήστες στη βάση του για να αποδυναμώσει το Gmail, καθώς ομολογουμένως το Email App της Google παρέχει εδώ και καιρό τη καλύτερη προστασία για spam emails, το interface του είναι παραπάνω από οικείο πλέον για πολλά εκατομμύρια χρήστες, για να μην σταθούμε στα περίπου 8GB χώρου που προσφέρει.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Το Facebook ετοιμάζει Email client, ευχαριστώ δεν θα πάρω!”

  1. Ο/Η jazzman λέει:

    Καλά μέχρι που θα το τραβήξουν .Καταγράφουν που καταγράφουν τα πάντα .Θέλουν τώρα να καταγράφουν και τα e-mail .Το θέμα είναι ότι το Facebook είναι ένα εργαλείο το οποίο μας βοηθάει και μας προσφέρει πάρα πολλά με αντάλλαγμα το ξεπούλημα της προσωπικής μας ζωής ....Αυτό είναι και το τίμημα

  2. Ο/Η nethall.gr λέει:

    Και πως είστε σίγουροι ότι η υπηρεσία δεν θα είναι τουλάχιστον αντάξια του gmail;