H Warner Bros ξεκίνησε πρόγραμμα αναβάθμισης DVD σε Blu-Ray

Η Warner Bros ξεκίνησε ένα νέο ενδιαφέρον πρόγραμμα, με το οποίο μπορείτε να στείλετε με το ταχυδρομείο μία παλιά ταινία που έχετε σε DVD μαζί με $5 και να σας τη στείλει πίσω σε Blu Ray (εννοείται να είναι ταινία της Warner Bros). Σίγουρα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, καθώς με μόλις $5 (κάποιες ταινίες κοστίζουν $7) μπορεί κάποιος να αποκτήσει τη ταινία που θέλει σε ποιότητα Blu Ray, που κοστίζει πολύ πιο ακριβά. Ένα άλλο θετικό είναι ότι αν στείλει κάποιος πάνω από 7 ταινίες, τότε τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί, καθώς κάθε άτομο μπορεί να κάνει αναβάθμιση σε μόνο 25 ταινίες και ποτέ σε πάνω από ένα αντίγραφο της κάθε ταινίας και η κάθε αλλαγή μπορεί να πάρει μέχρι και 2 μήνες. Προς το παρόν, στο site της WB μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 90 περίπου ταινίες, καθώς η WB δεν έχει αλλάξει όλες τις ταινίες της σε Blu Ray. Βέβαια οι πιο γνωστοί τίτλοι ταινιών υπάρχουν π.χ. οι ταινίες του Batman.

Δυστυχώς αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί μόνο για Αμερική, Αλάσκα, Χαβάη κα Πουέρτο Ρίκο. Ελπίζω σύντομα να βάλουν και τις Ευρωπαϊκές χώρες στο πρόγραμμα τους αν και δε ξέρω κατά πόσο θα βρίσκεται η Ελλάδα στο κατάλογο τους.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.