[Update] Στον αέρα το νέο Athens Daily Secret - σύντομα και σε Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη

[Update: Turns out we broke the story... απλά δεν το καταλάβαμε! Το νέο Athens Daily Secret κάνει όντως σήμερα πρεμιέρα, με το Away να είναι το πρώτο μέσο το οποίο καλύπτει την αλλαγή. Καλή πρεμιέρα στο νέο ADS!]

Θα είμαι ειλικρινής. Όταν πρωτοείδα το Athens Daily Secret (νέο url στο http://athens.dailysecret.com/) μου φάνηκε περισσότερο σαν ένα "απλό" αδελφάκι του, εξαιρετικά trendy εκείνες τις ημέρες, SecretLondon. Οκτώ μήνες και περίπου 150 μυστικά αργότερα το ADS δείχνει να έχει βρει το δρόμο του, με μερικούς χιλιάδες -φανατικούς- υποστηρικτές να το παρακολουθούν καθημερινά. Σήμερα, το Athens Daily αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, ανεβάζοντας τη νέα του έκδοση, η οποία χαρακτηρίζεται από σαφώς καλύτερη αισθητική και χρηστικότητα.

Η ομάδα η οποία είναι υπεύθυνη για το relaunch απαρτίζεται από τους Νίκο Κακαβούλη (CEO), Alex Κάβδας (Managing Editor του ADS και VJ του MTV), Σταύρο Kοροκυθάκης (CTO, ο οποίος μετέχει και στο Historio.us) και Σπύρο Μαρτζούκο (Creative Director του ADS και Web Designer του Socialcaddy.com)  Ο Νίκος μάλιστα χαρακτηρίζει το ADS ως Good Karma Project: "Βοηθάμε ελληνικές startup υψηλού επιπέδου με δωρεάν προβολή ώστε να ενισχύσουμε το οικοσύστημα. Για παράδειγμα η heedia.com με τον εξαιρετικό της player Beam. Δίνουμε δωρέαν το soundtrack της Αθήνας από αύριο (σ.σ. Δευτέρα 11/10) και για μια εβδομάδα."

Από όσο γνωρίζω η ομάδα του Athens Daily Secret έχει στα σχέδια της να επεκτείνει άμεσα το project και σε άλλες πόλεις, με την Θεσσαλονίκη και τη Κωνσταντινούπολη να έχουν σειρά σε πρώτη φάση, με άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες να ακολουθούν.

More pics:


Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “[Update] Στον αέρα το νέο Athens Daily Secret - σύντομα και σε Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη”

  1. Ο/Η Αντώνης λέει:

    Τι CEO, CTO και βλακείες ρε παιδιά! Μία mailing/spam list είναι. Αν είναι δυνατόν πια! Έλεος!

  2. Ο/Η Manolis λέει:

    Sosta ta les akiro entelos kai nomizoun pos exoun kana site.Mono to istoriko na dis ton creators katalavenis oti ine asxetoi me to antikeimeno tou web

  3. Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

    Από που ακριβώς προκύπτει ότι το ADS είναι spam list; Δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί αυτή η "επίθεση" προς τους δημιουργούς ενός ελληνικού startup.

  4. Ο/Η Κώστας λέει:

    Exeis dikio gia to spam list (an kai akousa oti siga-siga 8a ginei spam list ~> kapws prepei na vgazei lefta auto to pragma). Alla oxi kai start-up.

  5. Ο/Η Nikos Kakavoulis λέει:

    Καλημέρα σε όλους -

    η λίστα μας είναι από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που είναι douple opt-in - αυτό σημαίνει ότι όποιος γραφτεί χρειάζεται στη συνέχεια να επιβεβαιώσει το email του ξανά για να μπει στη λίστα και φυσικά ποτέ δεν προσθέτουμε email γιατί το απαγορεύουν όλοι οι σοβαροί email providers οπότε θα ήταν αυτοκτονικό.

    Σχετικά με το θέμα startup ή όχι - παρουσιάζουμε τη λίστα μας σε λίγες μέρες εδώ: http://ultralightstartups.com/blog/2010/10/novemb... ένα από τα μεγαλύτερα events της Νέας Υόρκης.

    Είναι ένας καινούργιος τομέας και καταλαβαίνουμε ότι είναι μάλλον άγνωστος, όπως άλλωστε και το definition της λέξης spam για πολλούς από εσάς.

    Ευχαριστούμε και στη διάθεσή σας για ερωτήσεις στο athens@dailysecret.gr
    Νίκος