Συνέντευξη μέσα σε μια Buldoza(.gr)

Πριν περίπου δέκα ημέρες είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά ένα από τα πλέον hot ελληνικά startups για το 2010. Ο λόγος για το Buldoza.gr, ένα καινούργιο ελληνικό eshop το οποίο μετράει μόλις ένα μήνα ζωής και προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ για τον άνδρα και την γυναίκα, είδη σπιτιού και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Αμέσως μετά από τις απαραίτητες συστάσεις περάσαμε στην ουσία της συνάντησης, μια συνέντευξη είκοσι και πλέον λεπτών με τον Κώστα Γεράρδο (γνωστός και από το Πλαίσιο) και τον Παναγιώτη Γκεζερλή, τους δύο Co-Founders του Buldoza που δεν πρέπει να χάσετε.

Bonus: Σε επόμενη φάση θα δημοσιεύσω και το pitching email που μου έστειλαν τα παιδιά ως... case study για το πως νέοι επιχειρηματίες πρέπει να έρχονται σε επαφή με online media όπως το Away! Το email τους ήταν καθαρά επίπεδου "TechCrunch pitch", άρα μάλλον θα είναι αρκετά χρήσιμο για αρκετούς από εσάς που έχετε ήδη κάποια startup.

Η συνέντευξη...:

Update 26/10/10: Μπορείτε να δείτε όλα τα video επεισόδια που έχει ανεβάσει η Buldoza στο κανάλι της εταιρίας στο YouTube.

Σχολιάστε >
28 σχόλια
|
Κατηγορίες:

28 απαντήσεις στο “Συνέντευξη μέσα σε μια Buldoza(.gr)”

  1. Ο/Η nikos λέει:

    σιγά μη ξαναεμπιστευτώ μαγαζί του Γεράρδου!
    Αρκετά με έχει βασανίσει με το ΠΛΑΙΣΙΟ.

  2. Ο/Η S_2004 λέει:

    Tι κακό με εμάς τους Έλληνες να βάζουμε ταμπέλες και να συνδέουμε τους πάντες με τα πάντα! Η δουλειά που έχει γίνει στην buldoza είναι πολύ αξιέπαινη και πρωτοποριακή για τα Ελληνικά δεδομένα και τέτοιες προσπάθειες πρέπει να τις στηρίζουμε και να τις προβάλουμε όσο καλύτερα μπορούμε! Συγχαρητήρια buldoza!

  3. Ο/Η Κώστας λέει:

    γιατί είναι αξιέπαινη και πρωτοποριακή;
    μου φαίνεται απλώς ως άλλο ένα e-shop..
    μάλλον το getitnow (multirama) τρόμαξε λίγο τον Γεράρδο μήπως μείνει πίσω!

  4. Ο/Η jason λέει:

    Κώστα γιατί πιστεύεις ότι το getitnow "τρόμαξε" τον Γεράρδο. Έτσι όπως είναι το Getitnow μάλλον τον έκανε να λιώσει στα γέλια όχι να τρομάξει :P

  5. Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

    Νομίζω πως κάνετε ένα λάθος όταν συγχέετε το Πλαίσιο με το Buldoza καθώς δεν υπάρχει καμία σχέση, μετοχική ή άλλη, μεταξύ τους. Το μόνο που "δίνει" ο Κώστας Γεράρδος στο Buldoza είναι η εμπειρία που έχει αποκτήσει με την ενασχόληση του με το Πλαίσιο. Ακόμα και τα κεντρικά των εταιριών βρίσκονται σε διαφορετικές εγκαταστάσεις, αρκετά μακριά η μια από την άλλη.

  6. Ο/Η S_2004 λέει:

    Αν κάποιος "τρόμαξε" μάλλον είναι το getitnow! Δεν εξηγείται διαφορετικά που ξεκίνησε διάφορα posts και διαγωνισμούς στο facebook μετά το λανσάρισμα της buldoza! Τυχαίο? Δεν νομίζω! Άλλο ένα σήμα κατατεθέν της χώρας μας ("να ήταν η ζήλια ψώρα" ?) αν και προσωπικά προτιμώ τον όρο "ευγενής άμιλλα"! Ο καλύτερος ας κόψει το νήμα!

  7. Ο/Η Irene λέει:

    To oti einai kati to protognoro gia to elliniko e-shop fanike apo to concept toy "making of buldoza" otan itan akoma se beta (kati poy me ksenise kai emena arxika) alla itan kai ayto poy edeikse apo thn arxh poios prokeitai na tromaksei! ....kai logiko akoygetai mprosta sth thea mias buldoza....:-) Symfwnw me ton S_2004, eleytheros antagonismos!

  8. Ο/Η @everydaypanos λέει:

    Χαχαχαχαχα. Απίστευτο. Και όμως αληθινό. "ένα από τα πλέον hot ελληνικά startups για το 2010" #epicfail

    Όταν το βλέπεις αυτό σε ένα ^*#)^&*$ περίπου 2 εβδομάδων καταλαβαίνεις ότι το "TechCrunch pitch" που έστειλαν θα ήταν πραγματικά... χάρι-πότερ-μαγικό.

    Ένα από τα πιό σημαντικά πράγματα αυτή τη στιγμή στη ζωή μου μόλις έγινε να δω αυτό το σούπερ μαγικό Pitch που έκανε το Away.gr να κάνει μια συνέντευξη(δεν την είδα. Ούτε και με κατάθεση 1 δισεκατομύριο ευρώ στον τραπεζικό μ λογαριασμό δεν θα την δω) για ένα startup. Δεν μπορώ να περιμένω. Βάλτε το τώρα.

    Κρίμα...

  9. Ο/Η aeroporika eisitiria λέει:

    sDASDAD

  10. Ο/Η aeroporika eisitiria λέει:

    egw pantws pistevw oti einai ena xekinima pou exei poli ousia! Bravo kai omorfo website!!