Bootiques.com - η σελίδα της Google για την μόδα

Η Google δημιούργησε μια νέα σελίδα αφιερωμένη στην μόδα- το Boutiques.com-  επιτρέποντας στους χρήστες να ψάχνουν και να ανακαλύπτουν νέα είδη μόδας, καθώς και να δημιουργούν την δικιά τους συλλογή από αυτά. Αν και για τώρα λειτουργεί μόνο στις Η.Π.Α. και μόνο για γυναικεία μόδα (τι;!) ,  η σελίδα προτείνει συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ από "ειδικούς" και "μαγικούς" αλγορίθμους εκμάθησης. Επιλέγετε ένα στυλ, και αμέσως η σελίδα θα σας προτείνει 50 διαφορετικά αντικείμενα για αυτό.

Οι δυνατότητες της σελίδας είναι αρκετές- υπάρχει η δυνατότητα να φιλτράρετε τα αποτελέσματα σύμφωνα με την σιλουέτα σας, τα σχέδια, χρωματικές οικογένειες, μέγεθος και στιλ, αλλά και σύμφωνα με την φωτογραφία η οποία συγκρίνει την φωτογραφία και σας δείχνει παρόμοια αντικείμενα-τουλάχιστον οπτικά. Το Boutiques σας δίνει επίσης ιδέες για ρούχα στα δεξιά των αποτελεσμάτων της αναζήτησης σας ενώ μπορείτε να συνδυάσετε αντικείμενα μεταξύ τους, σύμφωνα με τους "κανόνες" του στυλ που διαλέξατε.

Επίσης το Boutiques κυκλοφορεί και ως εφαρμογή για το iPad. Αναμένουμε σύντομα την υπηρεσία και στην Ευρώπη... και αν κρίνω από τις μέρες που απομένουν ως τα Χριστούγεννα... ίσως αυτή η μέρα να μην αργήσει.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Bootiques.com - η σελίδα της Google για την μόδα”

  1. Ο/Η χρήστος λέει:

    ο σύνδεσμος που έχετε για το Boutiques.com ειναι εσφαμένος..
    παραπέμπει στο Boοtiques.com

  2. Ο/Η Nikos Anagnostou λέει:

    Κοίτα λίγο τον τίτλο σου