sex.com αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων

Πρόσφατα, το "στοιχειωμένο" sex.com άλλαξε ξανά ιδιοκτήτη. Ο νέος -και πλούσιος- κάτοχος του, έδωσε 13 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει και τώρα προσπαθεί να αποφασίσει τον τρόπο που θα το εκμεταλλευτεί εμπορικά. Το TechCrunch εξασφάλισε μία συνέντευξη μαζί του για να μιλήσουν για το νέο του.. απόκτημα.

Ο ιδιοκτήτης του sex.com προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του αλλά είπε κάποια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το μέλλον του domain. Αυτή την στιγμή, παρόλο που το URL δεν έχει κανένα περιεχόμενο, έχει έσοδα από διαφημίσεις που ξεπερνούν τα.. 240.000 δολάρια κάθε μήνα. Με αυτόν τον ρυθμό, θα καταφέρει να αποσβέσει την επένδυση του μέχρι το 2024 αν και στα σχέδια του είναι να καταφέρει να βγάλει τα λεφτά του πολύ νωρίτερα.

Σε αντίθεση με αυτό που θα περιμέναμε οι περισσότεροι, το υλικό του sex.com δεν θα είναι πορνογραφικό καθώς ο κάτοχος του θέλει να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει κάτι που θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. Μέχρι στιγμής, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από εταιρίες τεχνολογίας και media ενώ έχει δεχτεί πρόταση ακόμα και από μία.. φαρμακευτική!

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τις ιδέες του κατόχου του sex.com, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για το νέο sex.com. Αν εσείς είχατε επενδύσει 13 εκατομμύρια δολάρια, πώς θα χρησιμοποιούσατε το πιο καυτό domain του web?

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “sex.com αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων”

  1. Ο/Η Computer Tips λέει:

    Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως θα το χρησιμοποιούσα, αλλά να βγάζει τόσα πολλά χρήματα χωρίς να έχει περιεχόμενο; Μα καλά, πόσοι ψάχνουν τη λέξη sex ή παρεμφερείς έννοιες και μπαίνουν στο site αυτό; Δε μπορώ να καταλάβω. :S

    • Ο/Η dkalo λέει:

      Προφανώς πάρα πολλοί για να βγάζει κάθε μήνα 240.000.. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω την καθημερινή επισκεψιμότητα από unique users, πρέπει να είναι τεράστιο το νούμερο και, υποθέτω, όλο προέρχεται από direct visits και όχι από links ή μηχανές αναζήτησης..