[Hands On] LG LX9500 3D TV - Η τηλεόραση στο σαλόνι σου μόλις άλλαξε διάσταση

Πρόσφατα ήμουν σε μια συζήτηση για το τι επιφυλάσσει η καινούργια δεκαετία για τη τεχνολογία. Ξέρετε, συζητούσαμε πως μπορεί να είναι ο (τεχνολογικός) κόσμος μας το 2020, πότε θα έρθει επιτέλους το Web3.0 και τα κινητά που θα έχουν πάχος λίγων χιλιοστών. Δες σας κρύβω πως όλοι μας δηλώσαμε σίγουροι για μια μεγάλη αλλαγή η οποία θα πραγματοποιηθεί στο σαλόνι του σπιτιού μας. Αναφέρομαι στις  3D τηλεοράσεις οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στην ελληνική αγορά τους τελευταίους μήνες. Φανατικός του 3D ο υποφαινόμενος, πιστεύει πως η αλλαγή ανάμεσα στις σημερινές HD τηλεοράσεις και την καινούργια 3D εμπειρία θα είναι αντίστοιχη με το πέρασμα από τη ασπρόμαυρη στην έγχρωμη τηλεόραση. Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, όταν μας έστειλε η LG Hellas την LG LX9500 3D TV - μια από τις πρώτες τηλεοράσεις που έχει διαθέσει στην ελληνική αγορά- η προσμονή μου για ένα extended hands-on ήταν τεράστια.

Το set το οποίο έφθασε στα γραφεία μας περιελάμβανε μια LG LX9500 3D TV, 2 LG 3D Glasses, ένα 3D Blu Ray Player (το LG BX580) και κάποιες ταινίες 3D Blu Ray για να δοκιμάσουμε στη πράξη τις "τρεις διαστάσεις" της τηλεόρασης. Στο πρώτο hands on video το οποίο δημοσιεύουμε σήμερα επεξεργαζόμαστε την LX9500 3D TV και το κουτί της, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ακόμα δύο καταχωρήσεις, ένα hands on του LG BX580 και ένα τελευταίο με την συνολική εμπειρία της 3D εμπειρίας. Στο ενδιάμεσο, εσείς μπορείτε να τσεκάρετε το Flickr Set που έχουμε δημιουργήσει με φωτογραφίες τις τηλεόρασης, το οποίο θα εμπλουτίζεται σταδιακά. Κάτι τελευταίο, ήξερες ότι η LG Hellas δίνει όλο το παραπάνω set σε ένα τυχερό fan της στο Facebook; Ο διαγωνισμός είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, όσοι πιστοί...

Bonus: Απαντήστε στο poll και γράψτε μας τη γνώμη σας για την LG LX9500 και τις 3D τηλεοράσεις στα σχόλια


Video:

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “[Hands On] LG LX9500 3D TV - Η τηλεόραση στο σαλόνι σου μόλις άλλαξε διάσταση”

  1. Ο/Η Babis88 λέει:

    Ήδη όπου να 'ναι θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν οι τηλεοράσεις χωρίς γυαλιά, οπότε αυτές θα δείχνουν απίστευτα απαρχαιωμένες. Δεν προτίθεμαι να αγοράσω 3d με γυαλιά σε καμία περίπτωση. Η πραγματική επανάσταση θα έρθει όταν οι 3d tv χωρίς γυαλιά θα γίνουν mainstream.

  2. Ο/Η Vasilakos λέει:

    Fantastiki h tileorasi, eixa episkeftei prosfata ena katastima me idi ilektronikwn kai sizitousame me tous ypallilous pws an kai exoun liga mixanimata 3d trabane ola ta blemata panw tous. Jeroume timi gia ayto to montelo??

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Με βάση το Πλαίσιο η τηλεόραση κοστίζει κάτι περισσότερο από 2.500 Ευρώ (2.569) ενώ στο ποσό αυτό δεν υπολογίζεις το 3D BluRay Player.

  3. Ο/Η KonstantinosZon λέει:

    Η 3D χαλαρα ειναι το μελλον, απλα δεν ξερω σε ποσο καιρο θα μπορεσουμε τις δουμε μαζικα στα σπιτια μας. Kudos για το review away, περιμενω και τα υπολοιπα videos για να σχιματισω αποψη