[Hands On] LG 3D BluRay Player BX580

Τη προηγούμενη εβδομάδα σας δείξαμε το hands on της LG LX9500 3D TV, μιας από τις πρώτες 3D τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Σήμερα συνεχίζουμε με το δεύτερο μέρος της παρουσίασης με το hands on του LG 3D BluRay Player BX580, το οποίο όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα του είναι ένα 3D BluRay Player, απαραίτητο εάν έχετε 3D TV και θέλετε να δείτε μια ταινία ή κάποιο άλλο video σε 3D. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, το BX580 έχει minimal σχεδιασμό - ελάχιστα κουμπιά είναι ορατά πάνω στη συσκευή -, είναι ιδιαίτερα κομψό και συμπαγές. Αυτό που δεν μπορείτε να "δείτε" είναι πως μαζί όλα τα άλλα η συσκευή είναι και ιδιαίτερα ελαφριά. Το LG BX580 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και η τιμή του ξεκινάει από τα 200 Ευρώ (σύμφωνα με το Skroutz) σε κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα, ενώ οι μεγάλες ελληνικές αλυσίδες ηλεκτρονικών το δίνουν περίπου στα 250 Ευρώ.

Χθες ολοκληρώθηκε και η πρώτη φάση του διαγωνισμού που τρέχει η LG Hellas στο Facebook με έπαθλο ένα 3D Set το οποίο αποτελείται από την LG LX9500 και το LG BX580. Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού έχει ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσει μέχρι τις 31/1/2011, και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη τύχη σας διότι όπως καταλαβαίνετε το έπαθλο είναι ιδιαίτερα υψηλό!

Ακολουθεί η σύντομη αλλά περιεκτική ανακοίνωση της LG Hellas για τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού:

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού "Τα γράμματα παίζουν 3D κρυφτό" ολοκλήρωθηκε με επιτυχία. Ένας τυχερός νικητής, ο Τάσος Κατοπόδης κέρδισε ένα σετ LG 3D INFINIA κάνοντας τον καλύτερο χρόνο. Οι συμμετέχουντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ακόμη σετ LG 3D INFINIA στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.... με το πάσο τους! Χωρίς πίεση χρόνου, αρκεί να ανακαλύψουν όλα τα γράμματα της κρυμμένης φράσης για να μπουν αυτόματα στην κλήρωση.Από 17/01 μέχρι 31/01/11.

Video:

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “[Hands On] LG 3D BluRay Player BX580”

  1. Ο/Η Bizalakos λέει:

    Πόσο κάνει το Player? Που μπορώ να το βρω, παίζει 3D και χωρίς τηλεόραση; Φαίνεται καλό!

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Όπως γράφω και στο post, η τιμή "παίζει" μεταξύ 210 και 250 Ευρώ, ανάλογα με το κατάστημα. Επίσης, όχι χωρίς 3D τηλεόραση δεν παίζει 3D ταινίες.

  2. Ο/Η Apostolakis λέει:

    Xa! To pira ti prohgoumeni ebdomada apo eshop einai akoma sto kouti giati den exw prolabei apo ti douleia. poies tainies kikloforoun twra se 3D pou mporw na mathw? Jeri kaneis?

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Εμένα μου έχουν στείλει το Christmas Carol και το Alice in Wonderland ενώ -από όσο ξέρω- στην αγορά μπορείς να βρεις επίσης και τα Avatar και το τελευταίο Harry Potter. Ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένα;

  3. Ο/Η MANTALIS λέει:

    EGW TO EXW PAREI MAZI KAI THLEWRASH ALLA DEN PAIZEI 3D TAINIES MOU LEEI PWS XREIAZESE 3DTV POU EXW 3DDVD PLAYER POU EINAI TO DISKAKH THS TAINIAS NA EINAI 3D POU EINAI KAI NA XW KAI GUALIA POU DEN EXW LETE NA MHN PAIZEI EPIDI DEN EXW GUALIA ASHRMATA GIA 3D???????