Windows 7 & Windows Server 2008 R2: κυκλοφόρησαν τα Service Packs!

Windows 7 Service Pack 1

Τα Windows 7 έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους χρήστες, σε αντίθεση με τα Windows Vista. Η Microsoft φαίνεται πως κατάλαβε τα λάθη που έκανε και τα διόρθωσε στο τελευταίο της λειτουργικό σύστημα. Εχθρός του καλού όμως, είναι το το καλύτερο και γι αυτό έριξε στην αγορά το πρώτο Service Pack των Windows 7.

Παρόλο που δεν υπάρχει κάποια αλλαγή ή προσθήκη που προκαλεί "πάταγο", το Service Pack αυξάνει τόσο την ασφάλεια του χρήστη όσο και την σταθερότητα του λειτουργικού συστήματος. Κάποια από τα fixes που είναι διαθέσιμα μέσω του SP μπορούσαν ήδη να κατέβουν μέσω του Windows Update ενώ κάποια άλλα δίνονται για πρώτη φορά στο κοινό. Οπότε, καλό είναι να το κατεβάσετε ακόμα κι αν έχετε εγκαταστήσει όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις για τον υπολογιστή σας.

Αν ο επεξεργαστής σας είναι 32bit είστε τυχερός καθώς το update είναι 538Mb ενώ για εσάς που έχετε 64bit επεξεργαστή, τότε το Service Pack είναι 903Mb. Ακόμα, η έκδοση του Service Pack 1 είναι διαθέσιμη και για αυτούς που στον server τους χρησιμοποιούν τα Windows Server 2008 R2. Η σημαντικότερη προσθήκη είναι ο καλύτερος διαμοιρασμός της μνήμης.

Το Service Pack των Windows 7 και των Windows 2008 Server R2 είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες τόσο μέσω του επίσημου site της Microsoft όσο και μέσα από την εφαρμογή Windows Update.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.