iOS 4.3: Crashes στο Twitter & προβλήματα στο Foursquare

iOS 4.3 is buggy

Το ότι εχθές το βράδυ κυκλοφόρησε το iOS 4.3 για iPhone 4, iPhone 3GS, iPod και iPad το ξέρετε ήδη. Αν δεν το έχετε ήδη εγκαταστήσει στα iDevices σας, τότε μπορείτε να το κάνετε συνδέοντας τα με το iTunes. Η έκδοση του iPad ήταν 589Mb ενώ η αντίστοιχη για το iPhone ήταν στα 660Mb (αν θυμάμαι σωστά). Από την στιγμή που έκανα update το iPhone μου, δεν έχω σταματήσει να το μετανιώνω.

Η αρχή έγινε με το Twitter for iPhone. Με το που ολοκληρώθηκε το update σε 4.3 και προσπάθησα να ανοίξω την εφαρμογή, το ένα crash-άρισμα διαδεχόταν το άλλο. Κάνοντας reboot στο τηλέφωνο, πίστεψα ότι τα προβλήματα μου λύθηκαν. Έστειλα 2-3 tweets και μετά πάλι τα ίδια. Ανοίγει, φορτώνει τα τελευταία tweets και μετά.. crash-άρει. Πλέον έχω σταματήσει να ελπίζω και απλά περιμένω κάποιο update είτε από την Apple είτε από το Twitter.

Πρόβλημα έχει και η νέα, εκπληκτική κατά την γνώμη μου, εφαρμογή του Foursquare. Παρόλο που μου επιτρέπει να κάνω check-in στα μέρη που θέλω και το GPS με εντοπίζει κανονικά (κρίνοντας από τα μαγαζιά που εμφανίζει nearby) δεν εμφανίζει την διέυθυνση που είμαι αλλά δείχνει συνέχεια "Locating".

Και αν τα παραπάνω είναι προβλήματα εφαρμογών και, θεωρητικά, φταίνε οι developers, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το πρόβλημα που έχω με το νέο feature της Apple, το Personal HotSpot. Παρόλο που δουλεύει κανονικά με τον υπολογιστή μου, δεν ισχύει το ίδιο και για το iPad. Το iPad συνδέεται κανονικά στο ασύρματο δίκτυο του iPhone, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την σύνδεση του.

Δεν ξέρω αν η Apple βιάστηκε να διαθέσει το iOS 4.3 στους χρήστες, αλλά η ουσία είναι ότι το 4.3 δεν είναι αυτό που θα περιμένα, τουλάχιστον αρχικά..

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “iOS 4.3: Crashes στο Twitter & προβλήματα στο Foursquare”

  1. Ο/Η @georgetasioulis λέει:

    Προβλήματα με το Twitter for iPhone αντιμετώπιζα και εγώ με την 4.3 GM εδώ και μερικές μέρες (το έχω βάλει από την περασμένη Παρασκευή).
    Μου είχε σπάσει τόσο τα νεύρα που έβαλα Echofon και απεγκατέστησα το Twitter for iPhone, αλλά μετά από λίγο (καταραμένη συνήθεια!!) ξαναγύρισα πάλι και ως διά μαγείας με την απεγκατάσταση/εγκατάσταση τα προβλήματα εξαφανίστηκαν.

    Σχετικά με το Personal Hotspot, ήθελα να σε ρωτήσω αν το δοκίμασες μέσω Cosmote και αν κάνει χρήση του όγκου δεδομένων του πακέτου σύνδεσης σου, ή αν σου ζητάει κωδικό κάρτας τύπου ΚαρτοInternet όπως στην περίπτωση της Vodafone.

  2. Ο/Η decoding λέει:

    Κι εγώ προσωρινά έβαλα το Echofon στην πρώτη σελίδα των apps, σε αναμονή update. Πάντως μια χαρά είναι το Echofon, και το προτιμώ από το Twitterrific στο iPhone.

  3. Ο/Η dkalo λέει:

    Όχι, μόνο Vodafone έχω δοκιμάσει και παίζει χωρίς πρόβλημα. Το twitter επανήλθε και σε μένα, κάνοντας uninstall & reinstall.. :/

  4. Ο/Η dkalo λέει:

    Α, και σε μένα στην ίδια σελίδα με πετάει απλά έχω κάποιες κάρτες και χρησιμοποιώ αυτές. Αλλά αυτό είναι γνωστό πρόβλημα του tethering στην Ελλάδα, δεν έχει σχέση με το HotSpot.

    • Ο/Η @georgetasioulis λέει:

      Α, ΟΚ τότε :) Το θέμα του tethering στην Vodafone το γνώριζα, ήλπιζα όμως οτι το Personal Hotspot θα λειτουργούσε όπως το MyWi στα jailbroken iPhones και θα έπαιρνε traffic από το πακέτο δεδομένων του συμβολαίου.