Έρχονται τα Angry Birds σε 3D!

Angry Birds

Οι άνθρωποι της Rovio, της εταιρίας πίσω από το Angry Birds, σε συνεργασία με την Nokia έκαναν μια ξεχωριστή παρουσίαση αφού κατάφεραν να δημιουργήσουν μια τρισδιάσταση εικόνα του παιχνιδιού σε ένα κτήριο ύψους 45 μέτρων χρησιμοποιώντας αρκετούς projectors. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους ανέφεραν οτι δεν πρέπει να έχει υπάρξει κάτι τόσο μεγάλο και θεαματικό στο παρελθόν. Εκατοντάδες θαυμαστές των Angry Birds είχαν μείνει εντυπωσιασμένοι από το θέαμα. Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να δείτε το video που ακολουθεί.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο CEO της Rovio, Peter Vesterbacka, αποκάλυψε ότι η εταιρεία του εργάζεται πυρετωδώς πάνω στην ανάπτυξη μια έκδοσης του παιχνιδιού για Windows Phone 7. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της WP7 έκδοσης των Angry Birds δεν αποκαλύφθηκε πάντως..

Προς το παρόν τα Angry Birds διατίθενται για τα iOS, Android, Symbian, Maemo και OSX. Ακόμα, στο πλαίσιο της συνέντευξης ο CEO της Rovio αποκάλυψε και την ανάπτυξη μιας 3D έκδοσης του παιχνιδιού για όλους που αναμένεται να κυκλοφορήσει για το πολυαναμενόμενο Nintendo 3DS καθώς επίσης και για τις επερχόμενες 3D smartphone συσκευές της LG, όπως το LG Optimus 3D.

[via, via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.