iOS 4.3: Προβλήματα στη διάρκεια της μπαταρίας

Μετά την κυκλοφορία της έκδοσης 4.3 του iOS την προηγούμενη βδομάδα, εμφανίστηκαν κάποια μικρά προβλήματα σχετικά με την εφαρμογή του Foursquare στην Ελλάδα και του Twitter. Φαίνεται όμως πως υπάρχει ένα σημαντικότερο bug, το οποίο επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας.

Σύμφωνα με τις αναφορές από τον κόσμο, το πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί είτε έχετε iPhone είτε iPad. Μετά από λίγα λεπτά χρήσης, φαίνεται πως η μπαταρία πέφτει κατά 15-20%, γεγονός που είναι ενοχλητικό για όσους συμβαίνει.

Αρχικά, πολλοί υπέθεσαν πως ίσως φταίει η αυξημένη χρήση του multitasking ή συμβαίνει λόγω της νέας μηχανής JavaScript, όμως το πρόβλημα παραμένει ακόμα κι όταν δεν τρέχει καμία εφαρμογή απολύτως (συμπεριλαμβανομένου και του Safari που κάνει χρήση της JavaScript). Χαρακτηριστικά να σας πούμε πως, ένας δυσαρεστημένος χρήστης έγραψε στο επίσημο forum τεχνικής υποστήριξης της Apple πως το iPhone του ξόδεψε το 4% της μπαταρίας του μέσα σε 15 λεπτά, όταν μάλιστα δεν έτρεχε κανένα application και είχε σβήσει και την οθόνη του κινητού του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα update του iOS έχει σοβαρά bugs κατά την κυκλοφορία του. Ας μην ξεχάσουμε τη διάθεση του iOS 4 έκανε τα iPhone 3G σημαντικά πιο αργά, με αποτέλεσμα οι χρήστες να έπρεπε να περιμένουν για το πρώτο update που θα ακολουθούσε. Το μόνο που μπορούν να κάνουν όσοι χρήστες επηρεάζονται από αυτό το bug είναι υπομονή μέχρι να βγει κάποια ενημέρωση από την Apple σχετικά με αυτό το θέμα. Εσείς παρατηρήσατε κάποια διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone/iPad σας;

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.