MyPad = Facebook Application για το iPad

MyPad Screenshot

Για κάποιον πραγματικά ανεξήγητο λόγο, ο Mark Zuckerberg και η ομάδα του στο Facebook αγνοούν επιδεικτικά το tablet της Apple καθώς αρνούνται να δημιουργήσουν μία εφαρμογή ειδικά για το iPad. Οι developers όμως δεν αρνούνται να ασχοληθούν με την ανάπτυξη μίας καλής εφαρμογής για το iPad. Έτσι, εμφανίστηκε το MyPad που αρχικά είχε ονομαστεί FacePad.

Η αλήθεια είναι πως το design της εφαρμογής θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη εφαρμογή του Twitter. Σε αντίθεση με το web interface του Facebook για iPad, το MyPad είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο. Όλες οι σημαντικές λειτουργίες του Facebook είναι άμεσα προσβάσιμες από το κεντρικό menu της εφαρμογής: Live Feed, Groups, Friends, Places, Events, Messages και.. Chat!

Οι λίστες των φίλων σας έχουν μεταφερθεί αυτούσιες στην εφαρμογή καθώς και η δυνατότητα να επιλέγετε ποιοι θα βλέπουν αν θα είστε online και ποιοι όχι. Η συνομιλία με κάποιον φίλο σας δεν παρουσιάζει τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν σε άλλες αντίστοιχες εφαρμογές. Τέλος, μπορείτε να επέμβετε και στις ρυθμίσεις ασφαλείας του profile σας στο Facebook μέσω του MyPad.

Δείτε τα screenshots που ακολουθούν και αποφασίστε αν αξίζει να το κατεβάσετε στο Apple tablet σας. Εξάλλου, δεν θα σας κοστίσει τίποτα αφού είναι δωρεάν!

MyPad Screenshot

MyPad Screenshot

MyPad Screenshot

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “MyPad = Facebook Application για το iPad”

  1. Ο/Η nmpardakis λέει:

    Καλή Φάση το συγκεκριμένο
    Ισως αυτό "πιέσει" και τον μάστορα τον Μάρκο;
    Θα δείξει!

  2. Ο/Η dkalo λέει:

    Αν πάντως αποφασίσει το Facebook να φτιάξει την δική του official εφαρμογή, όλες αυτές οι third-party εφαρμογές θα "εξαφανιστούν" από τον χάρτη..

  3. Ο/Η ioannis λέει:

    Το έχετε χρησιμοποιήσει; Αξίζει; Δεν χρησιμοποιώ facebook αλλά είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει official app για το iPad. Όπως και για το MSN.

    • Ο/Η dkalo λέει:

      Προσωπικά εγώ το χρησιμοποιώ και το προτιμώ συγκριτικά με το να ανοίγω το Facebook στον Safari. Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι είναι απαράδεκτο μερικές τόσο διαδεδομένες εφαρμογές να μην υποστηρίζουν το iPad..

  4. Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

    Έχω την αίσθηση πως ο Zucks θέλει να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό προϊόν στο iPhone, κάτι το οποίο έχει καταφέρει τους τελευταίους μήνες, και στη συνέχεια να μπει το iPad με ένα προϊόν το οποίο θα έχει εντελώς διαφορετικό UI.