Microsoft Windows 8 Demo

Microsoft Windows 8 Demo

Η Microsoft στηρίζει πάρα πολλά στην επόμενη γενιά των Windows. Σε αντίθεση με τα Windows 7 και τα Vista, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργούν απροβλημάτιστα τόσο σε οθόνες αφής όσο και σε "τυπικούς" υπολογιστές. Η φιλοσοφία τους διαφέρει ολοκληρωτικά πάντως απ' ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής στα PCs και θυμίζει πάρα πολύ τα Windows Phone 7. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, τα εικονίδια των εφαρμογών έχουν εξαφανιστεί και την θέση τους έχουν πάρει τα application tiles.

Περισσότερες πληροφορίες με μία ματιά και multitasking στα καλύτερα του για τα Windows 8 (αν είναι αυτό το τελικό τους όνομα). Φυσικά, το filesystem εξακολουθεί να υπάρχει όπως το μάθαμε και το αγαπήσαμε ενώ όλες οι εφαρμογές που έτρεχαν στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά χωρίς να αλλάξει κάτι. Ακόμα, η παράλληλη χρήση εφαρμογών και η μεταφορά δεδομένων ανάμεσα τους γίνεται παιχνιδάκι, ή τουλάχιστον αυτός είναι ο σκοπός των developers της Microsoft.

Μέσα στον επόμενο χρόνο και μέχρι την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8, αναμένεται να δούμε κι άλλα videos από το νέο λειτουργικό της Microsoft. Πάντως, αξίζει να παρακολουθήσετε το video των 4.30 λεπτών που ακολουθεί για να πάρετε μία πρώτη γεύση της δουλειάς που γίνεται στο Redmond..

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Microsoft Windows 8 Demo”

  1. Ο/Η xrbo λέει:

    φαίνεται απλά απίστευτο, ίσως ότι καλύτερο έχω δεί μέχρι στιγμής για tablet

  2. Ο/Η GeorgeArgyrakis λέει:

    Ακολουθώντας το εξαιρετικό mobile format των WM7 από άποψη UI και ταχύτητας.