Πραγματικά Angry Birds για 20 τυχερούς [Διαγωνισμός]

Angry Birds Toys

Στο www.away.gr αγαπάμε το Twitter. Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά εξάλλου, εδώ ολόκληρη Apple έδειξε το πόσο πιστεύει στο microblogging service αφού έγινε η πρώτη (αν δεν κάνω λάθος) third party υπηρεσία που υλοποιείται μέσα στον πυρήνα του iOS.

Επισης, αγαπάμε το Angry Birds. Όλα τα μέλη της ομάδας μας, έχουν περάσει άπειρες ώρες προσπαθώντας να σκοτώσουν γουρούνια, να βρουν χρυσά αυγά και να περάσουν τις πίστες με 3 αστεράκια.

Πιο πολύ από όλα όμως, αγαπάμε εσάς, τους αναγνώστες μας μιας και εσείς είστε η κοινότητα που υπάρχει γύρω από τις startups, την τεχνολογία και το Ελληνικό Internet. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω, αποφασίσαμε να τρέξουμε ένα διαγωνισμό με την ευγενική χορηγία της Skylogic.

Πριν μερικές μέρες, ξεπεράσαμε τους 1000 followers στο Twitter account μας και αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε και να δώσουμε 20 κουκλάκια Angry Birds διαμέτρου 8 ιντσών. Κι επειδή όλοι μας έχουμε το αγαπημένο μας Angry Birds, έχουμε και τα 5 διαφορετικά Angry Birds του παιχνιδιού: Red, Black, Yellow, White, Blue.

Για να τα κερδίσετε, αρκεί να κάνετε retweet (με τον επίσημο τρόπο του Twitter) αυτό εδώ το tweet και να κάνετε follow τον sponsor μας: @tooway_gr. Το retweet & follow μπορείτε να το κάνετε μέχρι και την Δευτέρα 13 Ιουνίου και την Τρίτη 14 Ιουνίου θα ανακοινώσουμε τους νικητές μέσω του www.away.gr.

About our sponsor: Tooway

Η Skylogic παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες επικοινωνίας για την πρόσβαση στο Ίντερνετ (με χρήση του πρωτοκόλλου IP) και δορυφορικής τηλεόρασης για ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς. Η εταιρεία, με έδρα στο Τορίνο, αποτελεί θυγατρική της Eutelsat. Το SkyPark, το teleport της Skylogic στο Τορίνο, στεγάζει μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αμφίδρομης ευρυζωνικής επικοινωνίας IP στον κόσμο.  Τα δορυφορικά δίκτυα της Skylogic συνδέονται μέσω οπτικών ινών με όλους τους μεγάλους παρόχους του κλάδου, παρέχοντας εγγυημένη συνδεσιμότητα στην Ευρώπη, τη λεκάνη της Μεσογείου, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Αμερική. Η υπηρεσία Tooway™ είναι μια λύση αμφίδρομης δορυφορικής επικοινωνίας που καλύπτει οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται μέσα στο ίχνος ακτινοβολίας του δορυφόρου KA-SAT , ο οποίος καλύπτει την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου.

 

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Πραγματικά Angry Birds για 20 τυχερούς [Διαγωνισμός]”

  1. Ο/Η GiannisKaragiannidis λέει:

    Μέσα!

    Σε λίγη ώρα θα δημοσιευτεί και στο http://www.nethall.gr :-)

  2. Ο/Η Dimitris G. Kalavros-Gousiou λέει:

    @GiannisKaragiannidis Ευχαριστούμε Γιάννη!

  3. Ο/Η diagonismos.gr λέει:

    Ο διαγωνισμος δημοσιευθηκε μεγαλυτερο site διαγωνισμων: http://diagonismos.gr