Το Picasa αποκτά χωρητικότητα χωρίς όρια, λόγω του Google+

Οι χρήστες που έχουν αποκτήσει πρόσβαση στο νέο social network της Google, θα έχουν παρατηρήσει το integration που υπάρχει μεταξύ του Google+ και του Picasa. Το τελευταίο έχει να κερδίσει ακόμα περισσότερα, αφού η Google αποφάσισε να αλλάξει τους περιορισμούς χωρητικότητας στο Picasa, επιτρέποντας θεωρητικά το ανέβασμα φωτογραφιών χωρίς κάποιο όριο.

Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία της Google που ακούει στο όνομα Picasa επιτρέπει μέχρι 1 GB δεδομένων από φωτογραφίες και video όσον αφορά την δωρεάν έκδοση της. Με τις νέες αλλαγές, αυτοί που επωφελούνται είναι όσοι έχουν λογαριασμό στο Google+. Πιο συγκεκριμένα, όλες οι φωτογραφίες με ανάλυση χαμηλότερη των 2048x2048 pixels και όλα τα video με διάρκεια μικρότερη των 15 λεπτών, δεν θα προστίθενται στην χωρητικότητα που καταλαμβάνουν τα δεδομένα σας. Τώρα αν κάποιος δεν έχει λογαριασμό στο Google+, η Google δεν θα μετράει τις φωτογραφίες που έχουν ανάλυση μικρότερη των 800x800 pixels και video με διάρκεια μικρότερη των 8 λεπτών.

Ακόμα κι αν οι φωτογραφίες που ανεβάζετε στο Google+ έχουν μεγαλύτερη ανάλυση, η Google θα τις κάνει αυτόματα resize για να εμπίπτουν στους περιορισμούς αυτούς. Από την άλλη μεριά, αν στο Picasa τελικά καταφέρετε να ξεπεράσετε το όριο του 1 GB, η Google θα προχωρήσει αυτόματο σε resize τους. Στην ουσία όλοι οι χρήστες έχουν χωρητικότητα χωρίς όρια, όμως αυτοί που έχουν λογαριασμό στο Google+ μπορούν να έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες μεγαλύτερης ανάλυσης και video μεγαλύτερης διάρκειας.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.