Εμφανίστηκαν στοιχεία για μία νέα πιθανή μουσική υπηρεσία από το Facebook

Μόλις μία μέρα μετά την ανακοίνωση του videocall του Facebook, ένας blogger, ο Jeff Rose, ψάχνοντας τον κώδικα του αρχείου που κατεβαίνει από πίσω για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, εντόπισε κώδικα που αναφέρεται σε 2 projects, αυτό που ανακοινώθηκε χθες και ένα νέο που ονομάζεται "Vibes". Σύμφωνα με τον ίδιο, το vibes plugin οδηγεί σε μία σελίδα που ονομάζεται MusicDownloadDialog, κάτι που ίσως αντιστοιχεί σε μία νέα music service από το Facebook.

Το αρχείο αυτό που κατεβαίνει στον υπολογιστή μας και ονομάζεται FacebookVideoCalling.jar, χρησιμοποιεί το LiveConnect για την επικοινωνία μεταξύ Java και JavaScript. Στη συνέχεια το πρόγραμμα διαβάζει το ID του χρήστη και της εφαρμογής και αμέσως μετά υπάρχει υποστήριξη για 2 εφαρμογές, του γνωστού video calling και του Vibes. Είναι ξεκάθαρο από τον κώδικα πως το Facebook προετοιμάζει ένα project σχετικό με μουσική.

Αυτό το νέο project μπορεί να υποστηρίζει το ανέβασμα τραγουδιών στο cloud, την online αναπαραγωγή τους (όπως για παράδειγμα κάνει το Spotify) ή πολλά ακόμα. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι στο τι μπορεί να αναφέρεται, αφού με 2 μόνο γραμμές κώδικα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Το κομμάτι κώδικα που βρήκε ο Jeff Rose και μας εξηγεί στο blog του, μπορείτε να τον δείτε στην παραπάνω εικόνα.

Τι απ' όλα πιστεύετε πως αποτελεί το Vibes;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.