Τα iPhones απασχολούν 58% περισσότερο τους χρήστες σε παιχνίδια από ότι τα Android

Υπάρχει κανένας που δεν έχει παίξει παιχνίδια στο κινητό του, είτε αυτό είναι iPhone, είτε Android είτε οτιδήποτε άλλο; Η απάντηση είναι αρνητική. Αυτά τα παιχνίδια είναι όπως φαίνεται ιδιαίτερα αγαπητά στους κατόχους των iOS συσκευών, αφού ξοδεύουν σε αυτά 14,7 ώρες τον μήνα σε αντίθεση με εκείνους των Android που παίζουν μόλις για 9,3 ώρες στην ίδια χρονική περίοδο. Όλα αυτά σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήγαγε η Nielsen σε μια προσπάθεια να βρει το πιο "φανατικό" κοινό ως προς το mobile gaming.

Παρόλο που το iPhone κερδίζει το Android σε αυτήν την κατηγορία, αυτές οι δύο πλατφόρμες είναι εκείνες που ανεβάζουν τον μέσο όρο του mobile gaming, ο οποίος είναι στις 7,8 ώρες παιχνιδιού ανά 30 ημέρες. Σε γενικές γραμμές πάντως, τα παιχνίδια είναι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κι αν ρίξουμε μια ματιά. Συγκεκριμένα, το 93% των χρηστών που κατεβάζουν εφαρμογές έχουν αγοράσει τουλάχιστον 1 παιχνίδι τον τελευταίο μήνα.

Το τελευταίο στατιστικό από μόνο του και μόνο, δείχνει πόσο δημοφιλή είναι τα παιχνίδια. Για την ακρίβεια μέσα σε 1 μήνα το 64% των χρηστών χρησιμοποίησε ένα παιχνίδι με την κατηγορία των εφαρμογών καιρού να ακολουθεί με 60%. Την τριάδα συμπληρώνει η κατηγορία των εφαρμογών που έχουν σχέση με social networks με ποσοστό 56%. Τις υπόλοιπες κατηγορίες μπορείτε να τις δείτε στο παρακάτω διάγραμμα.

Προσωπικά αν ήταν να διαλέξω 3 κατηγορίες εφαρμογών που χρησιμοποιώ συχνότερα, θα ήταν αυτές που έχουν σχέση με social networks, τα games και news. Εσείς τι θα επιλέγατε;

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.