Η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει το επόμενο iPhone τον Οκτώβρη

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για όσους υπολόγιζαν την ανακοίνωση του iPhone 5 μέσα στον Σεπτέμβρη, τουλάχιστον σύμφωνα με τον John Paczkowski από το AllThingsD. Μετά από επικοινωνία που είχε με πηγή, η οποία φαίρεται να έχει σχέση με τα σχέδια της Apple, η ημερομηνία στην οποία θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για το αναμενόμενο smartphone της εταιρείας θα είναι μέσα στον Οκτώβρη.

Τις τελευταίες μέρες είχαμε αναφορές πως η AT&T ακύρωσε όλες τις άδειες των υπαλλήλων της για τις τελευταίες 2 βδομάδες του Σεπτέμβρη. Όπως ήταν λογικό, πολλοί συνέδεσαν αυτό το γεγονός με την ανακοίνωση του iPhone 5. Παρολαυτά, η πηγή του AllThingsD υποστηρίζει πως η κίνηση της AT&T δεν έχει καμία σχέση με την Apple. Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για την ημερομηνία της παρουσίασης, αυτή ανέφερε τον Οκτώβριο.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά της συσκευής, η πηγή αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Σύμφωνα βέβαια με αυτά που ακούγονται από τις εταιρείες παραγωγής των κομματιών που απαρτίζουν το iPhone 5, αυτό θα έρθει με επεξεργαστή τον A5 (τον ίδιο έχει και το iPad 2) και βελτιωμένη camera στα 8 MP. Επιπλέον, οι πρόσφατες φωτογραφίες, οι πηγές των οποίων υποστηρίζουν πως σε αυτές απεικονίζεται το iPhone 5, δείχνουν πως το νέο smartphone της Apple θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, ενώ το πίσω μέρος του θα είναι πιο λείο από ότι ήταν στον προκάτοχο του.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.