Παίξε μουσική για τις IKEA μαριονέτες..

IKEA Closet

Η φαντασία είναι αυτή που μπορεί να διαχωρίσει μία ακόμα διαφήμιση από μία εκπληκτική διαφήμιση, όποιο κι αν είναι το μέσο. Όταν μάλιστα το μέσο είναι το διαδίκτυο, τότε οι δυνατότητες και τα εργαλεία των διαφημιστών πολλαπλασιάζονται και το μόνο που πρακτικά τους περιορίζει είναι η φαντασία τους. Αυτό, φαίνεται ότι δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την IKEA καθώς η νέα τους διαφήμιση για τα αντικείμενα που βοηθούν στην οργάνωση της ντουλάπας, είναι απλά εκπληκτική.

Ο χρήστης βρίσκεται μέσα σε ένα δωμάτιο στο οποίο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι. Ανάλογα με την μουσική που παίζει, οι άνθρωποι αυτοί κάνουν διάφορες κινήσεις. Η μουσική μπορεί να προέρχεται από το μικρόφωνο του υπολογιστή, από το πληκτρολόγιο του χρήστη ή ακόμα και από ένα MP3 που θα ανεβάσει ο χρήστης από τον υπολογιστή του.Ακόμα, μπορεί να διαλέξει κάποιο αντικείμενο που θα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι - μαριονέττες και φυσικά, για να χρησιμοποιηθεί κάποιο αντικείμενο, πρέπει να βγει μέσα από την ντουλάπα που είναι οργανωμένη με αντικείμενα από το IKEA.

Το concept έχει υλοποιηθεί με τόσο καλό τρόπο που αναγκάζει έμμεσα τους χρήστες να δουν όλα τα διαφημιζόμενα προϊόντα της IKEA. Καλύτερα όμως να την δείτε μόνοι σας και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα [link]. Αν και το πιθανότερο είναι ότι θα περάσετε αρκετή ώρα απλά παίζοντας μουσική..

[hat tip to lyds]

Σχολιάστε >
51 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.