Νέο Facebook activity stream μέσα στο chat!

Facebook Infographic

Επιτέλους το Facebook προσπαθεί να γίνει και πάλι ενδιαφέρον. Τα updates στο newsfeed γινόντουσαν σπάνια και τα interactions μειώνονταν συνεχώς. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε στο δικό μου account. Όμως, το Facebook δοκιμάζει κάτι καινούριο στην προσπάθεια του να πυροδοτήσει νέες συζητήσεις και αυξημένα interactions.

Όπως βλέπετε και στο screenshot, στην μπάρα του chat προστέθηκε μία νέα λειτουργία. Πρακτικά, πρόκειται για ένα νέο activity stream που εμφανίζονται όλες οι Facebook ενέργειες που κάνουν οι φίλοι του κάθε χρήστη. Μάλιστα, χωρίς να ανοίγει νέα σελίδα, μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε ενέργεια.

Προφανώς πρόκειται για ένα νέο και δοκιμαστικό feature γιατί εμφανίζεται κατά το δοκούν μετά από κάθε refresh αλλά νομίζω ότι, μόλις ολοκληρωθεί το αρχικό testing, θα καθιερωθεί. Βέβαια, το ερώτημα είναι τι θα γίνει με το chat. Το νέο activity stream στην ουσία μηδενίζει το Facebook chat και δεν μπορεί να παραμείνει εκεί. Εκτός αν οι developers του Facebook θέλουν, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, να σκοτώσουν το chat..

(Οι φωτογραφίες με click ανοίγουν σε full ανάλυση)
facebook chat new

facebook chat new

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Νέο Facebook activity stream μέσα στο chat!”

  1. Ο/Η metaxas4 λέει:

    έχεις βάλει link και στις 2 φώτο το ίδιο Link, del το comment.. :)

  2. Ο/Η dkalo λέει:

    @metaxas4 fixed. Thanks! :)