Multiple sign-in υποστήριξη και άλλες αλλαγές στο mobile Gmail

Καθώς όλο και περισσότεροι ελέγχουν τα e-mail τους on the go μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, η ανάγκη για ολοκληρωμένες λύσεις μεγαλώνει. Τα νέα χαρακτηριστικά που αποκτά κατά καιρούς η mobile web έκδοση του Gmail, το καθιστούν μία από τις πιο καλές υλοποιήσεις που υπάρχουν εκεί έξω. Η τελευταία αλλαγή αφορά τους χρήστες που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λογαριασμούς e-mail, αφού πλέον μπορούν να παραμένουν ταυτόχρονα συνδεδεμένοι σε όλους.

Η εναλλαγή μεταξύ αυτών των λογαριασμών έγινε ακόμα πιο εύκολη, αφού με τη βοήθεια ενός απλού pop-up μενού στο κάτω μέρος της οθόνης μπορείτε να μεταφέρεστε από και προς τους διαφορετικούς λογαριασμούς σας στο Gmail. Ο κάθε λογαριασμός αντιστοιχεί σε ένα μοναδικό URL, με αποτέλεσμα να μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστά bookmarks για τον κάθε ένα, τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να τα προσθέσετε στην home screen σας για να έχετε ευκολότερη πρόσβαση. Πέρα από τα παραπάνω, η ομάδα πίσω από την mobile web έκδοση του Gmail ανακοίνωσε και την υποστήριξη υπογραφών που λειτουργούν μόνο μέσω της φορητής σας συσκευής, ενώ πλέον μπορείτε να ρυθμίσετε και τις αυτόματες απαντήσεις σε περίπτωση που θέλετε να ενεργοποιήσετε την κατάσταση διακοπών.

Όπως όμως παρατηρεί και το ReadWriteWeb, ένα βασικό στοιχείο που ακόμα λείπει από αυτήν την mobile έκδοση είναι η αποστολή e-mails από πολλαπλούς λογαριασμούς, κάτι που στην desktop έκδοση χρησιμοποιώ καθημερινά. Παρολαυτά, ακόμα κι έτσι βρίσκω την mobile έκδοση πιο εύχρηστη από την αντίστοιχη εφαρμογή που κυκλοφορεί για παράδειγμα στο App Store της Apple. Εσείς πως συνδέεστε στο Gmail σας;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.