Ο Tim Cook θα παρουσιάσει το iPhone 5 στις 4 Οκτωβρίου(;)

Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από κάποιον εκπρόσωπο της Apple, πηγές του AllThingsD που γνωρίζουν την κατάσταση αναφέρουν πως η ημερομηνία που η Apple θα ανακοινώσει το iPhone 5 έχει κλειδώσει και είναι στις 4 Οκτωβρίου. Πέρα από το iPhone 5, τα βλέμματα στρέφονται πια σε εκείνη την ημερομηνία, μιας και θα είναι η πρώτη παρουσίαση στην οποία κύριος ομιλητής θα είναι ο Tim Cook, ο διάδοχος του Steve Jobs ως CEO της Apple από τον περασμένο Αύγουστο.

Το event για το iPhone 5 θα είναι η πρώτη σημαντική δοκιμή που θα περάσει ο Tim Cook, σε μια προσπάθεια να αντικαταστήσει επάξια τον Steve Jobs στις παρουσιάσεις προϊόντων. Δεν πιστεύω πως υπάρχει η πιθανότητα να αναθέσει την παρουσίαση σε κάποιον άλλο πέρα από τον ίδιο, αφού κάτι τέτοιο θα ενισχύσει τα επιχειρήματα όσων υποστηρίζουν πως η Apple είναι ο Steve Jobs. Είναι σίγουρο βέβαια πως ο Tim Cook θα έχει βοήθεια από άλλα στελέχη της Apple, όπως είναι ο Phillip Schiller, επικεφαλής του τμήματος marketing και ο Scott Forstall, επικεφαλής του τμήματος iOS.

Πιστεύετε πως ο Tim Cook θα μπορέσει να αντικαταστήσει επάξια τον Steve Jobs στην παρουσίαση της νέας συσκευής; Μπορείτε να ψηφίζετε και στο σχετικό poll του Away.gr μέσω της κεντρικής σελίδας.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.