Η εφαρμογή Superleague 2011-12 έφτασε στο App Store

Παρόλο που κάθε εβδομάδα 2 διαφορετικές ομάδες ακούγεται πως θα πάρουν τη θέση των “Ομάδα Α” και “Ομάδα Β” στο πρόγραμμα της Superleague, το ελληνικό πρωτάθλημα έχει αρχίσει από τα τέλη Αυγούστου και μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες 5 αγωνιστικές. Αν παρακολουθείτε ποδόσφαιρο, είναι σίγουρο πως κάθε βδομάδα ανατρέχετε στο πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής για να δείτε με ποιον παίζει η αγαπημένη σας ομάδα, ποια είναι τα κρίσιμα παιχνίδια και άλλα πολλά. Δεν θα ήταν πιο εύκολο αν όλη αυτή η διαδικασία γίνονταν μέσω ενός smartphone; Ένας Έλληνας developer, ο @decoding για τους χρήστες του Twitter, δημιούργησε πρόσφατα μία εφαρμογή για iOS που ακούει στο όνομα Superleague 2011-12 και σας δίνει διάφορες πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η εφαρμογή είναι αρκετά απλή και γρήγορη στη χρήση, ενώ όσο την έχω χρησιμοποιήσει δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Περιλαμβάνει κάποιες βασικές πληροφορίες για την Superleague, όπως είναι το πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών του πρωταθλήματος, τα αποτελέσματα για κάθε ομάδα ξεχωριστά (μαζί με πληροφορίες για το έτος ίδρυσης, το γήπεδο και την ιστοσελίδα τους), ο πίνακας της βαθμολογίας και οι σκόρερς. Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο δημιουργός της, τα αποτελέσματα και τα στατιστικά δεν ανανεώνονται σε ζωντανό χρόνο, αλλά μετά τη λήξη των αγώνων.

Η ύπαρξη της βαθμολογίας και των στατιστικών αποτελεί το πλεονέκτημα της εφαρμογής, αφού όσον αφορά το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων μπορείτε να βρείτε και άλλες δωρεάν εφαρμογές, όπως για παράδειγμα η LiveScore. Προσωπικά θα ήθελα να δω να περιλαμβάνονται στην εφαρμογή ακόμα περισσότερες πληροφορίες, όπως είναι οι assists, η προϊστορία των ομάδων, τα προηγούμενα πρωταθλήματα και άλλες, οι οποίες ταυτόχρονα θα βοηθούσαν και τους fans του Πάμε Στοίχημα. Παρολαυτά, η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη μόλις πριν 2 ημέρες, οπότε μπορούμε να αναμένουμε τέτοιες βελτιώσεις στο άμεσο μέλλον.

Η εφαρμογή, που διατίθεται μέσω του App Store της Apple, κοστίζει 0,79€ και θα την πρότεινα σε όποιον θέλει να παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και να έχει εύκολη πρόσβαση στα στατιστικά της Superleague μέσω της iOS συσκευής του.

[image]

Σχολιάστε >
16 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.