Νέο κατάστημα Apple Premium Reseller στο Smart Park από την Systemgraph

Systemgraph Opening

Το παραδέχομαι. Μπορώ να περάσω πολλές ώρες μέσα σε ένα Apple Store χαζεύοντας τα διάφορα μηχανήματα με λογότυπο το μισοφαγωμένο μήλο. Πλέον, μπορώ ακόμα πιο εύκολα να το κάνω αυτό καθώς την Παρασκευή ήταν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Systemgraph στο Smart Park, το εμπορικό κέντρο που βρίσκεται δίπλα στο McArthurGlen Designer Outlet.

Όπως σε όλα τα Apple Stores, έτσι και σε αυτό, υπάρχουν όλα τα προϊόντα της Apple σε demo για να μπορέσουν οι επισκέπτες να τα δουν, να τα επεξεργαστούν και να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους. Τα παιδιά που δουλεύουν εκεί ήταν πολύ καλά ενημερωμένα και απάντησαν σε όλες μου τις ερωτήσεις (ακόμα για το Mac Mini Server που σκέφτομαι να αποκτήσω). Ακόμα, αξίζει να τονίσουμε ότι τα περισσότερα προϊόντα είναι διαθέσιμα άμεσα ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία από accessories για όλην την γκάμα της Apple.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Apple Store Apple Premium Reseller Store (@suicico ευχαριστούμε για την διόρθωση) στην Ελλάδα και θα αποτελέσει την καλύτερη αφορμή για να πάω ξανά και ξανά στο Smart Park. Καλές δουλειές ευχόμαστε!

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.