Twitter Stories: Οι ιστορίες που κρύβονται πίσω από μερικά tweets..

Ένα tweet μπορεί να είναι παραπάνω από απλά 140 χαρακτήρες στο timeline, πίσω από αυτό κρύβεται πολλές φορές μια ιστορία. Η υπηρεσία εγκαινίασε την Τετάρτη ένα νέο site, το Twitter Stories. Μέσα από αυτό θα γνωρίσουμε τις ιστορίες που κρύβονται κάποιες φορές στα tweets που διαβάζουμε, οι οποίες μπορεί να είναι αστείες, μπορεί να είναι συγκινητικές αλλά μπορεί και να μας δώσουν έμπνευση για βελτιώσουμε κάποια πτυχή της ζωής μας. Το Twitter θα ανανεώνει την σελίδα κάθε μήνα, ενώ ο καθένας μας μπορεί να συνεισφέρει σε αυτήν την προσπάθεια.

Στο Twitter Stories μπορεί να διαβάσουμε για το πως ένα μόνο tweet κατάφερε να γλυτώσει ένα βιβλιοπωλείο από το να κλείσει, για το πως κάποιος γράφοντας απλά “Shit, I need a kidney” πήρε τελικά ένα, για το πως κάποιος προκάλεσε και έπεισε τον Lance Armstrong να κάνει ποδηλασία σε μία από τις πιο απότομες διαδρομές που έχει συναντήσει και πολλές ακόμα ιστορίες.

Μέσω του blog του, το Twitter μας προσκαλεί όλους να συμμετέχουμε με τις δικές μας ιστορίες, προσθέτοντας το hashtag #twitterstories στο τέλος του tweet μας ή με ένα mention στο @twitterstories. Το Twitter Stories αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια, η οποία μόνο θετικά μπορεί να φέρει στην υπηρεσία. Με μια γρήγορη σκέψη μου έρχονται 3-4 ιστορίες που συνάντησα τα τελευταία 3 χρόνια που διατηρώ λογαριασμό στο Twitter και οι οποίες άνετα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο site αυτό... εσείς μπορείτε να σκεφτείτε κάποια;

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.