Ο Loren Brichter αφήνει το Twitter

Loren Brichter Leaves Twitter

Τα νούμερα σχεδόν πάντα λένε την αλήθεια. Και τα νούμερα δείχνουν ότι το πιο επιτυχημένο iPhone και iPad Twitter client είναι το official application του Twitter. Βέβαια, τα Twitter for iPhone & iPad έχουν προέλθει από το Tweetie και την Atebits, την εταιρία που εξαγόρασε το Twitter τον Απρίλιο του 2010. Αυτό που δεν έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό είναι το γεγονός ότι η Atebits αποτελείται από 1 μόνο άτομο, τον Loren Brichter.

Από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η εξαγορά μέχρι σήμερα, έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις και στις 2 εφαρμογές ενώ μία ακόμα, αντίστοιχης ποιότητας, εφαρμογή έκανε την εμφάνιση στο Mac App Store: το Twitter for Mac. Αυτό, μαζί με την πρόσφατη εξαγορά και του Tweetdeck, αποτέλεσαν δύο ισχυρά πλήγματα στους developers που δημιουργούσαν clients για το Twitter καθώς ο ανταγωνισμός είναι άνισος. Ο Loren Brichter, έμμεσα, έχει συμβάλλει πολύ σε αυτό.

Όμως, όπως ανακοίνωσε από το επίσημο Twitter account του, @lorenb, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του Twitter. Συγκεκριμένα έγραψε:

Today was my last day at Twitter. Taking some time to figure out what's next. Really proud of the way the team has grown.

Λαμβάνοντας υπόψην το παραπάνω, μάλλον ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιο είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του και τι ακριβώς θα κάνει. Δεδομένου ότι έχει αποδείξει τις δυνατότητες του τόσο στο development όσο και στην επιχειρηματική ανάπτυξη των ιδεών του, δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος ρόλος του. Θεωρώ δεδομένο όμως ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα ξαναδιαβάσουμε κάτι γι αυτόν και για την επόμενη κίνηση του..

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Loren Brichter στην συνέντευξη που είχε δώσει στο www.away.gr το 2009, πολύ πριν ολοκληρωθεί η εξαγορά από το Twitter.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.