Το Twitter αλλάζει το design του προς το καλύτερο

Βαρεθήκατε το design της αγαπημένης σας microblogging υπηρεσίας; Αν ναι, τότε μάλλον θα χαρείτε, αφού μέσα στις επόμενες βδομάδες όλοι θα αποκτήσουν τον νέο σχεδιασμό της ιστοσελίδας του Twitter. Η εταιρεία θέλει με αυτόν τον τρόπο να δώσει έμφαση σε 4 διαφορετικά στοιχεία της υπηρεσίας, δημιουργώντας τα tabs Home, Connect, Discover και Me. Πέρα από τις αλλαγές στην ιστοσελίδα, όσοι χρησιμοποιούν iPhone, Android ή την mobile έκδοση του Twitter, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις νέες αλλαγές από τώρα.

 

Το interface του Twitter γίνεται πιο απλό και πιο γρήγορο, αφού έχει σχεδιαστεί από την αρχή. Εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες ζητούσαν ένα τρόπο να ειδοποιούνται με κάποιον τρόπο για το πότε έχουν DM, κάτι που από τώρα γίνεται πραγματικότητα. Το Home tab είναι το γνωστό μας Timeline, όπου εμφανίζονται όλα τα tweets εκείνων που ακολουθούμε, όμως η διαφορά είναι ότι οι φωτογραφίες και τα videos εμφανίζονται άμεσα κάτω από τα αντίστοιχα tweets, επιτρέποντας έτσι την πιο γρήγορη ανάγνωση τους. Στο Connect θα βλέπουμε ποιοι μας ακολούθησαν, μας έκαναν mention ή έκαναν retweet/favorite κάποιο από τα tweets μας. Στο Me από την άλλη μεριά, θα βρίσκουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον λογαριασμό μας, όπως τα tweets, τα favorites, οι λίστες και άλλα.

Το Discover αποτελεί σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε τη μεγαλύτερη αλλαγή του κοινωνικού δυκτίου. Σε αυτό θα βλέπουμε αποτελέσματα που έχουν σχέση με τα ενδιαφέροντα μας, βασιζόμενα στην τοποθεσία που βρισκόμαστε, ποιους λογαριασμούς ακολουθούμε και το τι συμβαίνει στον κόσμο. Καθώς χρησιμοποιούμε περισσότερο το Twitter, το Discover θα καταλαβαίνει περισσότερα για εμάς, εμφανίζοντας έτσι ολοένα και πιο κατάλληλα αποτελέσματα. Ουσιαστικά εδώ ενσωματώνεται και η λειτουργία της αναζήτησης, είτε με hashtags, είτε με keywords.

Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε πρώτοι τη νέα μορφή του Twitter, μπορείτε να καταβάσετε τις τελευταίες εκδόσεις των επίσημων εφαρμογών για iOS ή Android. Kατεβάζοντας αυτές τις εφαρμογές θα αποκτήσετε πρόωρη πρόσβαση και στο νέο design και της ιστοσελίδας. Στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση των αλλαγών.

[via]

Σχολιάστε >
10 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.