Κάνε το Facebook Timeline σου ταινία!

Όταν λέμε "μπαίνω internet" πολλοί εννοούμε "μπαίνω Facebook" και όταν μπαίνουμε Facebook λατρεύουμε να ενημερωνόμαστε για τα like που κερδίσαμε, τις ατάκες που γράψαμε και είχαν επιτυχία, τις φωτογραφίες μας που κέρδισαν σχόλια και τα νέα των φίλων μας (τι ανέβασαν, τι είπαν, με ποιoν πλακώθηκαν, ποιος χώρισε, ποιος παντρεύεται). Το timeline μας είναι ένα σενάριο που κάθε μέρα αλλάζει, μας κλέβει αρκετό χρόνο μέσα στη μέρα και τώρα πια ζωντανεύει. Το Facebook timeline Movie app κάνει το timeline σου... ταινία!

Το Timeline Movie, δίνει στο χρήστη την ιδιότητα του παραγωγού για τη δική του ταινία, με τα δικά του στοιχεία και με την υπογραφή του. Τα βήματα είναι πολύ απλά, drag and drop, δηλαδή παίρνεις και βάζεις περιεχόμενο σε σειρά, από events, φωτογραφίες, status, videos και το application τα μετατρέπει σε animation movie. Το αποτέλεσμα της ταινίας μπορεί να είναι από αστείο μέχρι για κλάματα, παρόλα αυτά είναι εκπληκτικό γιατί το περιεχόμενο αφορά τη ζωή σου!

Είμαι σίγουρη πως κάποιοι θα τοποθετήσουν την εφαρμογή στη κατηγορία σκουπίδια, αυτό όμως ακυρώνει όλες τις ενέργειες που χωρίς καμία σκοπιμότητα και με μοναδικό εφόδιο την πρώτη ύλη τους, έγιναν επιτυχίες, με εκατομμύρια "χτυπήματα". Εξάλλου, όλοι μπαίνουμε στο facebook για προβάλουμε τον εαυτό μας ως ξεχωριστή οντότητα ανάμεσα στο χάος αλλά και να δούμε μέσα από την κλειδαρότρυπα τα προφίλ των άλλων.

Σε όλες τι περιπτώσεις, το application που έγινε σε συνεργασία με την Definition 6 έχει κερδίσει ήδη το κοινό. Παράλληλα, οι δυνατότητες που δίνει η εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις εταιρίες, τα brands, τους οργανισμούς, για σκοπούς marketing τις εντυπώσεις όμως, θα κλέψει αυτός που θα προσφέρει στο κοινό, εμπειρίες.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.