Τα ποτά, τα ξενύχτια και τα QR Code

Τα ποτά, τα club, τα bar και τα ξενύχτια είναι μέρος της ζωής μας είτε το θέλουμε, είτε όχι. Το Τurquoise Cottage bar με το ποτό, το ξενύχτι, την παρέα και το QR Code stamp δήλωσε πως σε νοιάζεται, είναι αλήθεια και τα κατάφερε!

Το Τurquoise Cottage bar στο Νέο Δελχί για να ενημερώσει τους θαμώνες  του πως η διασκέδαση πρέπει να συνοδεύεται με υπευθυνότητα, χρησιμοποίησε  QR Code και την καθιερωμένη σφραγίδα των club που πρόσφερε στο κοινό με ξεχωριστό τρόπο χρήσιμες πληροφορίες. Το bar μελέτησε το κοινό-στόχος της και έβγαλε ως συμπέρασμα πως η διάρκεια μιας εξόδου διαρκεί από μια εως 5 ώρες. Με αυτό το κριτήριο, αποφάσισε να προσφέρει στον καθένα και ανάλογα με την ώρα που επισκέπτονταν το bar μια ξεχωριστή εμπειρία.

Για να το κάνει αυτό έφτιαξε 3 σφραγίδες με QR Code, τις οποίες οι άνθρωποι στην είσοδο έβαζαν στο χέρι κάθε επισκέπτη. Από τις 8μ.μ μέχρι τις 10μ.μ το QR code stamp πρόσφερε στο κοινό εκπτώσεις στα αγαπημένα ποτά τους. Από τις 10μμ μέχρι τις 6π.μ το stamp έδινε πληροφορίες για τοπικά ταξί. Από τις 6π.μ μέχρι τις 4μ.μ έδινε, όπως ήταν φυσικό, συμβουλές hangover.Το The Buddy Stamp όπως το ονόμασαν, είχε τρομερή επιτυχία, ενώ όσοι δεν ήξεραν τι είναι τα qr code έλυσαν όλες τους τις απορίες διασκεδάζοντας. Το video που ακολουθεί δείχνει την ενέργεια που δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλή και...απλή!

Η καμπάνια ενημέρωσης για την υπεύθυνη κατανάλωση από το Τurquoise Cottage bar δεν είναι ούτε περίπλοκή, ούτε extreme, ούτε όμως άσχημη. Είναι απλή και φαίνεται από τα αποτελέσματα να είχε αντίκτυπο στο κοινό της. Η διασκέδαση δεν αλλάζει, μπορεί όμως να γίνει καλύτερη με ένα υπεύθυνο φίλο στο χέρι σου, το buddy stamp.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Τα ποτά, τα ξενύχτια και τα QR Code”

  1. Ο/Η Tech_Noize λέει:

    Telioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo