Spotify Jukebox app

Τα sites, τα ραδιόφωνα, τα περιοδικά, τα ρούχα, τα μπαρ, τα clubs, η μουσική κ.ο.κ αφορούν τα γούστα του καθένα γιατί συμπληρώνουν στοιχεία της προσωπικότητάς του. Με την επέκταση των social media μπορούμε όλοι να διαλέξουμε τι θα διαβάσουμε, τι θα προσπεράσουμε, τι θα ακούσουμε, τι θα μοιραστούμε. Είναι όλα customize σε τέτοιο βαθμό, που δίπλα στο Spotify Jukebox application βάζεις και το #fail.

Το Spotify υπηρεσία στον κλάδο της μουσικής βιομηχανίας, δίνει πρόσβαση σε σε τραγούδια οποιαδήποτε στιγμή, είτε από τον υπολογιστή, είτε από το mobile. Με αυτό το brief αποφάσισε να δημιουργήσει ένα application, το Spotify Jukebox, που να δίνει πρόσβαση σε κομμάτια σε χώρους διασκέδασης. Μπορείτε να δείτε και το video που ακολουθεί την παρουσίαση.

Το Spotify Jukebox app, ενημερώνει τον χρήση σε ποιο bar ή club μπορεί να επιλέγει ο ίδιος τη μουσική, από το κινητό του. Μετά την επιλογή τραγουδιού σου επιτρέπει να το μοιραστείς με τους φίλους σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Το application είναι ωραίο για αυτούς που θέλουν να βγουν και να ακούσουν ό,τι τραγούδι διαλέξουν οι θαμώνες και οι ίδιοι, από λαϊκά, παραδοσιακά, metal, jazz, παιδικά, electro μέχρι hip-hop και κλασσική μουσική. Είναι αχρείαστο και άχρηστο για όλους τους υπόλοιπους που πάνε μιας και υπάρχουν πια, σε επιλεκτικά μέρη που η μουσική απευθύνεται στα γούστα τους, όποια και αν είναι αυτά, και πιστεύουν πως θα ήταν εκνευριστικό να ακούνε μία το ένα-μία το άλλο.

Από όπου και αν ακούσουμε μουσική, ποτέ δεν ακούμε μόνο τα αγαπημένα μας τραγούδια (εξαιρείται το προσωπικό playlist), προσωπικά δίπλα στο spotify jukebox app θα έβαζα το hastag #fail. Η customize ζωή, τα customize social media και κατ'επέκταση τα applications είναι πραγματικότητα. Καλως ή κακώς εκτός από το επιχείρημα που έθεσα υπερ του application πιο πάνω δε μπορώ να δικαιολογήσω, με στόχο τη θετική δημοσιότητα για αυτό, την ύπαρξή του.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.