Pop Corny - ένα εθιστικό & Ελληνικό iPhone game

Pop Corny

Όταν βλέπω Ελληνικές εφαρμογές στο App Store, ζηλεύω. Όχι με την κακή έννοια, αλλά επειδή κι εγώ έχω πει πολλές φορές "τώρα Δημήτρη θα ασχοληθείς με iOS Development" και ποτέ δεν έχω αφιερώσει ποτέ αρκετό χρόνο ώστε να δημιουργήσω έστω και το τυπικό "Hello World!".

Πριν από μερικές μέρες άκουσα το 104ο (!) επεισόδιο του ssmap και εκεί, η Sugarένια με τον Στέλιο είχαν μία συνέντευξη του Χάρη Καλογήρου, του developer που βρίσκεται πίσω από το Pop Corny. Τι είναι όμως το Pop Corny;

Ένα απλό και ταυτόχρονα εθιστικό game στο οποίο πρέπει να ταΐσεις τον Mr. Corny με.. pop corn! Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να σημαδέψεις και να πετύχεις τους κινούμενους σπόρους του καλαμποκιού για να "σκάσουν" και να γίνουν pop corn.

Η δυσκολία του παιχνιδιού συνεχώς αυξάνεται ενώ νέα και πιο απαιτητικά challenges προστίθενται στα "to-do's" σου. Όσο βελτιώνεσαι και όσο πιο "χορτάτος" είναι ο Mr. Corny, τόσο περισσότερα νομίσματα συλλέγεις -αποκαλούνται.. drachmas- που σου επιτρέπουν να αγοράσεις διάφορα power-ups για μέσα στο παιχνίδι..

Δίχως αμφιβολία, δεν θα μετανιώσεις τα 0.79€ που κοστίζει το application που έφτιαξε ο Χάρης. Κλείνοντας, αξίζει να τονίσουμε ότι το Pop Corny είναι Universal App, δηλαδή παίζει τόσο σε iPhone όσο και σε iPad..

[Download Pop Corny]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.