Το Daily Secret συγκεντρώνει χρηματοδότηση $1,85 εκατομμυρίων

Το Daily Secret, μια ελληνική start-up που έκανε την εμφάνιση της το 2010 κατάφερε να συγκεντρώσει χρηματοδότηση αξίας $1,85 εκατ. από τις αμερικανικές BV Capital, Greycroft Partners και Trigger Media. Πρόκειται για μια υπηρεσία που δραστηριοποιείται ήδη σε 9 πόλεις (Athens, Buenos Aires, Instanbul, Lima, Madrid, Mexico City, Paris, San Fransisco και Shanghai) και σας στέλνει στο inbox καθημερινά ένα "μυστικό" για την πόλη που σας ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να είναι κάποια πρόταση για φαγητό ή ποτό, κάποιο event ή οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην πόλη.

Ξεκίνησε από τους Νίκο ΚακαβούληΦαίδρα Χρούσος, Σπύρο Μαρτζούκο και Σάββα Γεωργίου ως ένα "good karma" project, το οποίο είχε σκοπό να υπενθυμίσει στους κατοίκους της Αθήνας για ποιους λόγους αγαπούν την πόλη τους. Λίγους μήνες μετά τη λειτουργία του είχε ήδη μερικούς 1000άδες υποστηρικτές που διάβαζαν καθημερινά την πρόταση του Daily Secret και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τη δημιουργία ανάλογων εκδόσεων και για άλλες πόλεις του κόσμου. Σήμερα οι χρήστες του αγγίζουν τους 250.000, ενώ τα διαφημιστικά έσοδα είναι αρκετά για να μπορεί η εταιρεία να επεκτείνει την υπηρεσία της σε 1 νέα πόλη κάθε μήνα. Στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2012 να έχει επεκταθεί σε 24 πόλεις συνολικά.

Το Daily Secret έχει την έδρα του όσον αφορά τη διοίκηση στην Νέα Υόρκη, όμως στην ουσία "τρέχει" από την Αθήνα. Τώρα μαθαίνουμε πως επενδυτικές εταιρείες από τις ΗΠΑ χρηματοδότησαν την ελληνική start-up με $1,85 εκατ., ένα ποσό που θα την βοηθήσει να γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη.

Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία του Athens Daily Secret δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε το e-mail σας στην κατάλληλη φόρμα, που θα βρείτε εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.