Nέο iPad: Sold out οι προπαραγγελίες

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple παρουσίασε την τρίτη κατά σειρά γενιά του tablet της, το οποίο απλά περιορίστηκε να το ονομάσει "νέο iPad" και όχι iPad 3 ή κάτι άλλο. Το νέο iPad όπως είδαμε, διαθέτει εκπληκτική οθόνη Retina 9,7 ιντσών ανάλυσης 2048×1536 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή, quad-core graphics, ενώ "τρέχει" και σε δίκτυα LTE στις χώρες που το υποστηρίζουν φυσικά.

Δεν ξέρω αν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εντυπωσιάζουν, δεν ξέρω αν όντως... "it sucks", το σίγουρο είναι ότι το νέο tablet της Apple είναι έτοιμο να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων. Σύμφωνα με την Apple, όλες οι προπαραγγελίες που έγιναν την περασμένη εβδομάδα της παρουσίασής του, είναι ήδη sold out, με τη ζήτηση να ξεπερνά τις οποιεσδήποτε  προβλέψεις και διαγράμματα. Οι παραγγελίες που τοποθετούνται σήμερα, δε θα διεκπεραιωθούν πρίν τις 19 Μαρτίου, δηλαδή τρείς μέρες μετά το επίσημο λανσάρισμα του νέου iPad, ενώ αρκετοί μάλιστα μιλάνε για καθυστέρηση έως και 3 εβδομάδες για την παράδοσή του. Ωστόσο, η εταιρεία από το Cupertino διαμηνύει ότι ακόμα και την Παρασκευή αναμένεται να υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές προς πώληση, γεγονός που πιθανόν να προκαλέσει ουρές στα επίσημα καταστήματα της εταιρείας, κάτι που έχουμε δεί και τα προηγούμενα χρόνια.

Η Apple περιμένει να καταρρίψει ένα ακόμα ρεκόρ πωλήσεων, αρχής γενομένης την Παρασκευή 16 Μαρτίου. Πέρυσι, κατά το λανσάρισμα του iPad 2, η μεγάλη ζήτηση ώθησε τον Tim Cook να δηλώσει πως η εταιρεία αντιμετωπίζει τη "μητέρα όλων των καθυστερήσεων", αλλά απ' ότι φαίνεται το αγοραστικό ενδιαφέρον για την τρίτη γενιά του iPad είναι ακόμα μεγαλύτερο. Το νέο tablet, θα διατεθεί την ερχόμενη Παρασκευή σε Aυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Σινγκαπούρη, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στις 23 Μαρτίου.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.