Away Challenge #1 – Day #7: Clear

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ένας από τους λόγους για τους οποίους απέκτησαν smartphone, είναι η βελτίωση της χαώδους καθημερινότητας τους, για την καλύτερη οργάνωση των tasks. Σχεδόν κάθε εφαρμογή που διατίθεται στο App Store της Apple και έχει αυτή τη λειτουργία, προσπαθεί να ξεπεράσει τις άλλες προσφέροντας περισσότερες ειδοποιήσεις και πιο πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Πολλές φορές όμως το περίπλοκο μας ενοχλεί, μας μπερδεύει. Το Clear το έχει καταλάβει αυτό και παράλληλα με τη διαχείριση των tasks σου προσφέρει κάτι που έλειπε, απλότητα και διασκέδαση.

Application #7: Clear

Από την πρώτη στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε το Clear, αυτό που θα προσέξετε είναι το καθαρό και όμορφο UI που έχει δημιουργήσει για την εφαρμογή η Realmac Software. Τα χρώματα είναι έντονα και μπορείτε να τα αλλάξετε ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας κάποιο άλλο από τα 5 συνολικά διαφορετικά themes που είναι διαθέσιμα. Τα tasks (δεξί μέρος εικόνας) που τοποθετείτε μέσα σε κάθε λίστα (αριστερό μέρος εικόνας) έχουν διαφορετικό χρώμα, ανάλογα με το πως τα έχετε ταξινομήσει, έτσι ώστε να ξεχωρίζουν εκείνα που θέλετε να δείτε άμεσα από εκείνα που δεν βιάζεστε να ολοκληρώσετε.

Η χρήση του είναι τόσο απλή, που μετά από λίγα λεπτά θα έχετε μάθει όλα τα gestures που είναι διαθέσιμα σε αυτό. Με τα gestures μπορείτε να μετακινηθείτε ανάμεσα στις λίστες των tasks, να κλείσετε μία λίστα, να δημιουργήσετε κάποιο task κλπ. Κάποιες φορές μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να παίζει για λίγη ώρα δημιουργώντας διάφορα tasks, απλά και μόνο για να κάνετε την κίνηση για να τα διαγράψετε. Όταν μάλιστα αδειάσετε μια λίστα από tasks, το Clear θα σας εμφανίσει ένα quote από κάποιον σημαντικό και γνωστό άνθρωπο.

Download Clear

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Away Challenge #1 – Day #7: Clear”

  1. Ο/Η dealsend λέει:

    30 χαρακτήρες limitation....ομως; Θα μείνω στους Βερολινέζους! (Wunderlist)

  2. Ο/Η dealsend λέει:

    30 χαρακτήρες limitation....ομως; Θα μείνω στους Βερολινέζους! (Wunderlist)

  3. Ο/Η CharisTas λέει:

     @dealsend Η αλήθεια είναι πως μπορεί το Clear να κερδίζει σε design και ταχύτητα, αλλά χάνει σε features. Τελικά η επιλογή πρέπει να γίνει ανάλογα με το τι ψάχνει κάποιος από μια τέτοια εφαρμογή. Αν μπορεί να ζήσει χωρίς due date και κάποια άλλα χαρακτηριστικά, τότε Clear. Διαφορετικά, Wunderlist.

  4. Ο/Η dkalo λέει:

     @dealsend Προσωπικά, έχω ήδη κάνει την μετάβαση στον "big brother", στο Wunderkit!