Μια σπάνια ματιά στις εγκαταστάσεις της Foxconn

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν αρκετά videos μέσα από τα εργοστάσια της Foxconn, κάτι που οφείλεται στην μυστικοπάθεια που έχει η Apple για τα προϊόντα της. Μέσα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Zhengzhou γίνεται η παραγωγή του 70% του συνόλου των iPhones που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2012 στην αγορά, στέλνοντας στο εξωτερικό σε καθημερινή βάση 200 τόνους φορτίου. Στο παρακάτω video βλέπουμε τον CEO της Foxconn, Terry Gou, να ξεναγεί έναν Κινέζο δημοσιογράφο μέσα στους χώρους του εργοστασίου, παρουσιάζοντας κάθε φάση παραγωγής ενός iPhone 4S.

Στην αρχή της ξενάγησης ο CEO και ο δημοσιογράφος πετάνε πάνω από τις εγκαταστάσεις με ένα ελικόπτερο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης μαθαίνουμε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για το Zhengzhou, όπως το ότι καταλαμβάνει συνολικά 5,6 στρέμματα, το μεγαλύτερο χώρο από κάθε άλλο εργοστάσιο στην περιοχή, και προσφέρει στους 115.000 εργαζομένους του τον μεγαλύτερο χώρο για να ζουν. Σύμφωνα με τον CEO του Zhengzhou, το εργοστάσιο "του" είναι το καλύτερο από κάθε άλλο εργοστάσιο παραγωγής στην Ιαπωνία, στη Γερμανία, στις ΗΠΑ και οπουδήποτε αλλού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το video και παρόλο που οι συνομιλίες δεν είναι στα Αγγλικά, έχει ενδιαφέρον να δούμε τις εικόνες μέσα από το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής iPhone στον κόσμο.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.