Διαθέσιμη η Release Preview των Windows 8, τον Οκτώβριο η τελική έκδοση

Σήμερα η Microsoft έκανε διαθέσιμη την Release Review έκδοση των Windows 8 σε 14 διαφορετικές γλώσσες (δεν περιλαμβάνονται τα ελληνικά). Η κυκλοφορία αυτής της έκδοσης είναι ένα ακόμα σημάδι πως η εταιρεία του Redmond βρίσκεται μέσα στο χρονοδιάγραμμα που η ίδια έχει θέσει. Σύμφωνα με αυτό, μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου θα δούμε την RTM έκδοση και αν όλα πάνε καλά, η τελική έκδοση των Windows 8 θα είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο.

Η εμφάνιση και η αίσθηση που αφήνουν τα Windows 8 δεν έχουν αλλάξει με την τελευταία έκδοση. Το Aero είναι ακόμα εδώ, παρόλο που μέχρι να έρθει η RTM θα έχει καταργηθεί, ενώ η απόδοση του λειτουργικού συστήματος έχει βελτιωθεί αισθητά. Η προηγούμενη έκδοση, η Consumer Preview, δεν είχε σημαντικά προβλήματα, όμως όπως περιμέναμε η Release Preview φαίνεται ακόμα πιο σταθερή και γρήγορη.

Η ίδια η Microsoft δήλωσε πως στο διάστημα που απομένει μέχρι την τελική κυκλοφορία της νέας έκδοσης των Windows θα δώσει έμφαση στη βελτίωση της διαδικασίας εγκατάστασης, την ασφάλεια και την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου καθώς και την συμβατότητα των Windows 8 με συσκευές και εφαρμογές που έχουν ήδη κυκλοφορησει.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την Release Preview των Windows 8 από εδώ, αλλά δεν σας συνιστούμε να τα εγκαταστήσετε ως το μοναδικό λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας. Ας μην ξεχνάμε πως δεν αποτελούν την τελική και ολοκληρωμένη έκδοση που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.