Το betscores θα γίνει η αγαπημένη εφαρμογή κάθε φιλάθλου

Η έναρξη του EURO 2012 είναι η στιγμή που κάθε φίλαθλος του ποδοσφαίρου περιμένει φέτος. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι γεμάτες με αγώνες, πράγμα που πολλοί θα λατρέψουν και πολλές μάλλον θα μισήσουν. Κάθε φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει μία εφαρμογή για live scores, είτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο, είτε με κάτι άλλο.

Το betscores είναι μια ελληνική startup που το 2009 κυκλοφόρησε μια εφαρμογή για iOS και λίγο αργότερα μία αντίστοιχη για Android. Μέσα από αυτές τις εφαρμογές εμφανίζει τα live scores των αγώνων από 6 διαφορετικά αθλήματα. Σήμερα, προχώρησε σε μια σημαντική αναβάθμιση, που είναι ικανή να την κάνει την αγαπημένη εφαρμογή κάθε φιλάθλου που ασχολείται με το στοίχημα.

Ανοίγοντας κανείς την εφαρμογή συναντάει το κεντρικό μενού, από το οποίο επιλέγει ένα από τα διαθέσιμα αθλήματα. Τα αποτελέσματα των αγώνων περιλαμβάνουν όλους όσους έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της τελευταίας βδομάδας, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει όλους εκείνους που θα γίνουν μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Επιλέγοντας έναν αγώνα, μπορούμε να δούμε διάφορα στοιχεία για αυτόν, τα οποία είναι διαφορετικά για κάθε άθλημα. Στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα βλέπουμε το score, τους scorers και τις κάρτες που έχουν βγει. Στο basket αντίθετα, βλέπουμε για παράδειγμα το score για κάθε δεκάλεπτο, ενώ στο tennis τα sets, το score του τρέχοντος match και το ποιος έχει το σερβίς.

Η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής όμως φέρνει, πέρα από τα παραπάνω, και στοιχηματικές αποδόσεις για κάθε αγώνα. Στη σελίδα του κάθε αγώνα ποδοσφαίρου για παράδειγμα βλέπουμε τη μέγιστη απόδοση που δίνουν οι εταιρείες για κάθε ένα από τα 1, Χ, 2, Under, Over. Επιλέγοντας την αντίστοιχη απόδοση, βλέπουμε αναλυτικά και σε ζωντανό χρόνο τις αποδόσεις από 50+ μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες. Το τελευταίο χαρακτηριστικό κάνει το betscores μια από τις καλύτερες εφαρμογές για live scores που κυκλοφορούν στο iOS και στο Android, ιδιαίτερα για όποιον παίζει online στοίχημα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το betscores δωρεάν από το App Store και το Google Play. Για τους κατόχους Android συσκευών, η αντίστοιχη εφαρμογή θα ενημερωθεί με τις ζωντανές στοιχηματικές αποδόσεις μέσα στον επόμενο μήνα, οπότε θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή.

Σχολιάστε >
19 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.