Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη των Windows 8, άρχισε η διάθεση της RTM

Η Microsoft ολοκλήρωσε την ανάπτυξη και τις δοκιμές των Windows 8 και χθες βράδυ ανακοίνωσε πως οι OEM partners έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τον τελικό κώδικα, για να μπορέσουν να προετοιμάσουν τις νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν μαζί με το λειτουργικό τον Οκτώβρη. Από τις 26 Οκτωβρίου λοιπόν, αν έχουμε εγκατεστημένα στον υπολογιστή μας κάποιο από τα Windows XP, Vista ή 7, θα μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε τα Windows 8 Pro έναντι $39,99. Για όσους αγοράζουν αυτήν την περίοδο κάποιο νέο σύστημα, η αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό θα κοστίσει σαφώς λιγότερο, $14,99.

Επίσημα οι καταναλωτές δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν τα Windows 8 πριν την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας τους, όμως η Microsoft ανακοίνωσε συγκεκριμένες ομάδες που θα μπορούν να τα βάλουν νωρίτερα. Όσοι για παράδειγμα διατηρούν συνδρομή στο MSDN ή στο TechNet θα μπορούν να κατεβάσουν την RTM έκδοση από 15/8, ενώ όσοι έχουν Microsoft Software Assurance, θα μπορούν να το κάνουν από τις 16/8. Περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις ομάδες μπορείτε να βρείτε στο blog post που έκανε η ίδια η εταιρεία χθες.

Κατά τη διάρκεια της preview των Windows 8, πάνω από 16 εκατ. PCs πήραν μέρος στις δοκιμές, από τα οποία τα 7 εκατ. έτρεχαν την Release Preview έκδοση που κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού. Τώρα που ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του λειτουργικού, οι εταιρείες που θέλουν να ανεβάσουν την εφαρμογή τους στο Windows Store αρχίζοντας από σήμερα, ενώ οι μεμονωμένοι developers θα ανακοινωθεί η ημερομηνία στις επόμενες ημέρες.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.